Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Ο Μπαλτάκος προκαλεί οργή για τη φανέλα της Εθνικής με τον αγκυλωτό σταυρό και το νέο πραξικόπημα στη Super League 1


Ο Τάκης Μπαλτάκος συνεχίζει να προκαλεί με τις ενέργειές του ως πρόεδρος της ΕΠΟ, δημιουργώντας έντονες αντιδράσεις τόσο για την Εθνική Ελλάδας, όσο και για τη Super League 1.

Ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα όλων των εποχών στη Super League 1, κοντεύει να “τιναχτεί στον αέρα” με τις παρεμβάσεις του στην ΚΕΔ και τους ορισμούς των διαιτητών. Την ώρα που ο τίτλος βρίσκεται στην… κόψη του ξυραφιού και οι ομάδες συμφωνούν για elite διαιτητές στα πλέι οφ, ο Μπαλτάκος κάνει λόγο για… έλλειψη κορυφαίων διεθνών ρέφερι και έχει επιτρέψει να οριστεί μέχρι και διαιτητής από το κατώτατο πρωτάθλημα της γειτονικής Αλβανίας.

Νέος σάλος με το… πραξικόπημα στη σύσκεψη των ομάδων

Το νέο “επεισόδιο” με πρωταγωνιστή τον Τάκη Μπαλτάκο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ήρθε όμως με την πραξικοπηματική παρέμβασή του στην επικείμενη σύσκεψη των ομάδων των πλέι οφ της Super League 1, με τον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ.

Όπως φαίνεται από την επιστολή που δημοσίευσε ο πρόεδρος της Super League 1, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Μπένετ ανέφερε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι το “κόψιμο” του Βόλου και του Άρη από τη σύσκεψη δεν είχε καμία σχέση με τον ίδιο, αναδεικνύοντας ουσιαστικά τον Μπαλτάκο ως υπεύθυνο. Το γεγονός έφερε έτσι επίσημη αντίδραση από την πλευρά της ΠΑΕ Άρης, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Θόδωρο Καρυπίδη, να ζητά την παραίτησή του.

Οργή για τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας

Την ίδια ώρα, ο Τάκης Μπαλτάκος κατάφερε να δημιουργήσει πρόβλημα από το… πουθενά και στην Εθνική Ελλάδας, η οποία ακολουθεί θετική πορεία με τον Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο της.

Σε μία ενέργεια που συνδέεται ακόμη και σε επίσημες ανακοινώσεις, με τη σχέση του με την ακροδεξιά στην Ελλάδα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ενέκρινε για νέα φανέλα της Εθνικής Ομάδας, μία εμφάνιση που παραπέμπει σε ναζιστικά σύμβολα.

Ο σταυρός της ελληνικής σημαίας, ξαφνικά απέκτησε και αγκυλωτές απολήξεις, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει νέος σάλος στα social media, με χιλιάδες χρήστες να εκφράζουν την οργή τους για την εικόνα που δείχνει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας στο εξωτερικό και σε ολόκληρο τον κόσμο.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom