Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Ο Ελλάδιος της «Κιβωτού του Κόσμου» ο ένας από τους μαστροπούς της 14χρονης


Απίστευτη εξέλιξη στην υπόθεση της 14χρονης μαθήτριας που έπεσε θύμα του μαστροπού «Ταχίρ» ο οποίος την έπαιρνε από το ίδρυμα της Νέας Σμύρνης και την εξέδιδε σε βρώμικα ξενοδοχεία της Αθήνας.

Ένας από την παρέα του αλλοδαπού μαστροπού, ο οποίος μάλιστα, όπως προέκυψε από την έρευνα των Αρχών, τραβούσε βίντεο με τον βιασμό της μικρής σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου με έναν Γεωργιανό bodyguard υψηλών προσώπων, είναι- όπως αποκαλύπτει το protothema.gr- ο 23χρονος Ελλάδιος Σ., ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο, το οποίο έχει επίσης συλληφθεί και εμπλέκεται στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου.

Μάλιστα ενώ αρχικά, έβγαινε στα κανάλια και κατηγορούσε τον πατέρα Αντώνιο στη συνέχεια άλλαξε γραμμή και προέβαινε σε θερμές δηλώσεις υπέρ του κατηγορούμενου ιερέα. Ο Ελλάδιος Σ. μαζί με τον μαστροπό «Ταχίρ» και έναν άλλο Έλληνα, κατηγορούνται για μαστροπεία και αρπαγή ανηλίκου.

Τραβούσε βίντεο

Ο σκοτεινός ρόλος του Ελλάδιου Σ., όπως αναφέρεται στη δικογραφία, είναι ο εξής: «Ο “Ταχίρ” και ο Ελλάδιος Σ. κατόπιν σχετικών ερωτήσεων παραδέχθηκαν ότι κατά το χρονικό διάστημα από 23:00 της 19ης Μαρτίου έως 05:30 της 20ης Μαρτίου, βρίσκονταν στο ξενοδοχείο (αναφέρεται το όνομα του ξενοδοχείου) το οποίο βρίσκεται επί της οδού (αναφέρεται η οδός) στο Μεταξουργείο από κοινό με την ανήλικη και έναν ακόμη φίλο τους ονόματι “Ρουσλάν” αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 22 ή 23 ετών με αριθμό τηλεφώνου (αναφέρεται ο αριθμός). 

Ο “Ταχίρ” και ο Ελλάδιος Σ. ανέφεραν ότι ο Ρουσλάν προέβη σε συνουσία με την ανήλικη ενώ οι ίδιοι παρακολουθούσαν τραβώντας βίντεο».

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsιt.gr, η 14χρονη δεν ήταν συνεργάσιμη ούτε με τους αστυνομικούς, ούτε και με το επιστημονικό προσωπικό που κλήθηκε να «ξεκλειδώσει» την ψυχή της και να εξιστορήσει όλες τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε.

Παρότι δεν είπε τίποτα για το που βρίσκονταν το πρωί της Δευτέρας, όταν έφυγε για άλλη μια φορά από το ίδρυμα που φιλοξενείται κι επέστρεψε αργά το μεσημέρι, ωστόσο επιβεβαίωσε ότι ο 29χρονος Ταχίρ που έχει συλληφθεί από τους αστυνομικούς ήταν αυτός με τον οποίο μιλούσε μαζί του στο τηλέφωνο και την είχε προσεγγίσει με σκοπό να την εκδίδει σε άνδρες.

Στο ερώτημα των ψυχολόγων από πόσους άνδρες έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά, δεν είπε το παραμικρό.Παράλληλα, ανέφερε ότι δεν γνώριζε ότι βιντεοσκοπείται το βράδυ της περασμένης Κυριακής (19/3/2023) από τον Ταχίρ και άλλον ένα συλληφθέντα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου βίωνε για άλλη μια φορά τη φρίκη από έναν 30χρονο άνδρα ο οποίος αναζητείται κι αυτός με τις κατηγορίες της μαστροπείας και της αρπαγής ανηλίκου.

Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του τμήματος Ανηλίκων της ΓΑΔΑ εκτός από την κατάθεση της 14χρονης, έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τους τις τηλεφωνικές συνομιλίες των τριών συλληφθέντων, αλλά και την ανταλλαγή μηνυμάτων, που είχαν μεταξύ τους και με τρίτα πρόσωπα στα social media.

Μέσα από αυτό θέλουν να αποκωδικοποιήσουν εάν υπάρχουν στοιχεία που να οδηγούν σε ένα ενδεχόμενο πελατολόγιο παιδόφιλων και παιδοβιαστών.

Παράλληλα, ψάχνουν να εντοπίσουν τον 23χρονο Γεωργιανό, ο οποίος κατηγορείται κι αυτός για μαστροπεία και ήταν ο άνδρας που κακοποίησε σεξουαλικά την 14χρονη το βράδυ της περασμένης Κυριακής σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom