Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Ηράκλειο: Και δεύτερη δικογραφία σε βάρος του λυράρη - Φόβοι και για άλλα ανήλικα θύματα (βίντεo)


Ακόμη μία δικογραφία, μετά την καταγγελία της μητέρας ενός ανήλικου κοριτσιού, είχε σχηματιστεί πριν από αρκετούς μήνες από την Αστυνομία σε βάρος του 66χρονου λυράρη, ο οποίος σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα με βαρύτατες κατηγορίες μετά την αποκάλυψη ότι φέρεται να ασελγούσε και να εξέδιδε ένα ανήλικο αγόρι στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, Creta24, στη συγκριμένη υπόθεση ο ίδιος είχε κατηγορηθεί  ότι επικοινωνούσε με την ανήλικη, ωστόσο από την έρευνα των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ δεν είχαν βρεθεί σχετικά ίχνη. 

Ο 66χρονος τότε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είχε υποστηρίξει ως προς τις επικοινωνίες του με το παιδί ότι το κινητό το χρησιμοποιούσε συγγενικό του πρόσωπο, επίσης ανήλικος, δεν είχε ζητήσει εκείνος την αποστολή αυτών των μηνυμάτων που φέρεται να είχε λάβει. 

Η υπόθεση ως προς το δικαστικό της σκέλος καθυστέρησε να ολοκληρωθεί για λόγους υγείας του κατηγορούμενου, ωστόσο αναμένεται να προχωρήσει.

Σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα ο 66χρονος αναμένεται να αρνηθεί τα όσα του καταλογίζονται, λέγοντας πως ο ίδιος δεν είναι γνώστης της τεχνολογίας και σε θέση να δημιουργήσει τα  διαφορετικά προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναφέρεται στη δικογραφία ότι δημιούργησε για να ωθήσει το παιδί και σε άλλα άτομα. 

Επίσης, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο ίδιος αναμένεται να επικαλεστεί ότι το επίμαχο χρονικό διάστημα για λόγους υγείας δεν ήταν δυνατόν να είχε κάνει κάτι τέτοιο.

Την ίδια ώρα οι έρευνες των Αρχών είναι εξέλιξη προκειμένου να αποκαλυφθούν και τα άλλα άτομα, εκτός από τον γιατρό σε νοσοκομείο της πόλης, που ήρθαν σε επαφή με το παιδί. Μάλιστα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι «ακόμη κι αν υπάρξει καθυστέρηση ως προς την αποκάλυψη της  ταυτότητας των ατόμων που ξεπερνούν τα 29, αυτό θα γίνει και όσοι εμπλέκονται θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης».

«Φύλλο και φτερό» κινητά και laptop - «Έχουν φρικάρει με αυτά που έχουν βρει»

Μιλώντας στο Mega ο Σταύρος Μπαλάσκας, διευκρίνισε πως ο πατέρας του 15χρονου και ο λυράρης δεν είχαν στενές φιλικές σχέσεις, όπως ισχυριζόταν ο κατηγορούμενος. Συγκεκριμένα, ο πατέρας του ανήλικου έχει κατάστημα εστίασης, στο οποίο εργαζόταν ο 66χρονος λυράρης.

«Το πρώτο πράγμα που έκανε η Ασφάλεια Ηρακλείου πήρε κινητά, laptop, κάρτες SIM. Αυτά έχουν σταλεί από την Κρήτη στα ειδικά εγκληματικά εργαστήρια στην Αθήνα κι ανοίγουν όλα τα αρχεία. Οι συνάδελφοι είπαν ότι έχουν φρικάρει με αυτά που έχουν βρει», είπε και συμπλήρωσε πως «οι παιδόφιλοι όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του MEGA

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom