Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Ηλιούπολη: Φωτο και τα στοιχεία του προπονητή Τάε Κβον Ντο που κατηγορείται για βιασμούς ανήλικων αθλητριών


Δόθηκαν νωρίτερα σήμερα στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος του 44χρονου προπονητή τάε κβον ντο στην Ηλιούπολη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμούς κατά συρροή αθλητριών του (σχετικό το από 22-3-2023 Δελτίο Τύπου Α.Ε.Α.).

Σε βάρος του κατηγορουμένου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση από ενήλικο ανηλίκων σε ασέλγεια τους οποίους του έχουν εμπιστευθεί για να τους επιβλέπει και να τους φυλάσσει, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα και για παραγωγή, κατοχή και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας από ενήλικο που αφορά ανήλικο τον οποίο του έχουν εμπιστευθεί για να τον επιβλέπει και να τον φυλάσσει κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Ηδή προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 44χρονος προπονητής Ταε Κβον Ντο από την Ηλιούπολη, ο οποίος κατηγορείται για τους βιασμούς πέντε ανηλίκων αθλητριών του από το 2009 μέχρι το 2020.

Επί 7μιση ώρες, ο 44χρονος προπονητής προσπαθούσε να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα ότι είναι αθώος. Μάλιστα, όχι μόνο αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού, αλλά έκανε λόγο για σχέσεις με τις ανήλικες αθλήτριες.

«Στο παρελθόν είχα συνάψει σύντομες σχέσεις με τις τρεις κοπέλες που έχουν κινηθεί νομικά. Τότε τα κορίτσια ήταν 17 ετών και σε καμία περίπτωση 12 έως 16. Δεν υπήρξε βιασμός, όλα έγιναν με τη συναίνεσή τους» υποστήριξε ο προπονητής. 

Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν τις δικαστικές Αρχές και ο προπονητής, πατέρας ενός 7χρονου αγοριού, πήρε τον δρόμο για τη φυλακή.

Η συνήγορός του δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο, λέγοντας μόνο ότι ο πελάτης της αρνείται τις κατηγορίες όπως του αποδίδονται.

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. με φωτο και τα στοιχεία του προπονητή Τάε Κβον Ντο 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην πρωταρχική ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από τέτοιες αξιόποινες πράξεις που προσβάλλουν το έννομο αγαθό της γενετήσιας ελευθερίας ανηλίκων, της αξίωσης της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν αποκαλυφθούν επ’ αφορμής της παρούσης και στην περαιτέρω διερεύνηση έτερων αξιόποινων πράξεων όμοιας φύσης, που έχουν τελεστεί από τον κατηγορούμενο και έχουν γίνει αντιληπτοί από τους κατά περίπτωση παθόντες ή αυτόπτες μάρτυρες.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας από 18:00 ώρα της 29-3-2023 μέχρι την 18:00 ώρα της 29-6-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom