Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Αγρίνιο: Στις 24 Απριλίου θα συνεχιστεί η δίκη του 28χρονου για την ασέλγεια σε 4χρονο - Τι κατέθεσε η μητέρα του (βίντεο)


Εν μέσω αποδοκιμασιών αποχώρησε από το Στρατοδικείο Ιωαννίνων ο 28χρονος ποδοσφαιριστής ο οποίος κάθισε στο εδώλιο, κατηγορούμενος για ασελγείς πράξεις σε βάρος ενός τετράχρονου αγοριού.

Η δίκη του 29χρονου ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του ανηλίκου παιδιού, διεκόπη νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης 29 Μαρτίου και θα συνεχιστεί στις 24 Απριλίου 2023.

Χθες Τετάρτη , εξετάστηκαν απο το δικαστήριο η μητέρα του κατηγορουμένου που ήταν νταντά του μικρού αγοριού, η θεία του, η αδελφή του και ένα άτομο απο την Κρήτη, με τον οποίον συνεργάζονταν ο 29χρονος.

Η κατάθεση της μητέρας του 29χρονου αναμένονταν με ενδιαφέρον και αρνήθηκε, όπως αναμένονταν, τα πάντα. Υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, πως ο γιος της μπήκε στο σπίτι της οικογένειας του τετράχρονου ελάχιστες φορές και ουδέποτε διαπίστωσε κάτι μεμπτό. Αρνήθηκε επίσης πως το ίδιο το αγοράκι της είπε για κάτι που έγινε και αφορά σε ασελγή πράξη και πως μετά απο αυτό, κλείδωσε στην τουαλέτα του σπιτιού τον γιο της. Υποστήριξε πως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ.

Υποστήριξε ακόμη, πως ο πατέρας του τετράχρονου τα έχει προκαλέσει όλα και πως θέλει να καταστρέψει τη οικογένειά της, επειδή «είναι ζηλόφθων». Ρωτήθηκε επίμονα γιατί να θέλει να κάνει κάτι τέτοιο και πώς θα μπορούσε να «καθοδηγήσει» το αγοράκι ή τους παιδοψυχολόγους. Απάντησε πως ο πατέρας του παιδιού, ζήλευε παθολογικά την σύζυγό του και επινόησε τα πάντα. Για τους παιδοψυχολόγους είπε πως έχουν κάνει λάθος εκτιμήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο ο γιος της, όσο και η ίδια, έχουν μηνυθεί από τη μητέρα του παιδιού. Η οικογένειά του πεντάχρονου σήμερα, είναι πεπεισμένη πως η γυναίκα-νταντά ανακάλυψε τι έγινε και δεν το απέτρεψε. Αντίθετα, θέλησε να το καλύψει για να γλιτώσει τον γιο της. Η γυναίκα όπως είναι γνωστό, διώκεται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 24 Απριλίου, οπότε και θα απολογηθεί ο κατηγορούμενος, θα αγορεύσει ο Εισαγγελέας και οι συνήγοροι υπεράσπισης και κατηγορίας. Πιθανότατα την ίδια ημέρα θα ανακοινωθεί και η απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινωνία του Αγρινίου και το πανελλήνιο.

Το χρονικό

Η υπόθεση που συγκλόνισε την κοινωνία του Αγρινίου αποκαλύφθηκε μέσα από τις ζωγραφιές του 4χρονου που έζησε έναν εφιάλτη. Τη φύλαξη του παιδιού είχε η μητέρα του κατηγορουμένου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την περίοδο που ήταν φαντάρος, το καλοκαίρι του 2021, πήγαινε στο σπίτι και με την ανοχή της μητέρας του ασελγούσε στο ανήλικο αγοράκι.

Οι φωτογραφίες του κατηγορουμένου δόθηκαν στη δημοσιότητα με εισαγγελική εντολή στις 18 Οκτωβρίου. Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου και σε κίνδυνο σε βάρος της μητέρας του 28χρονου.

Ρεπορτάζ: agriniopess-ΕΡΤ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom