Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Θεσ/κη: Εισβολή εξωσχολικών σε τάξη και επίθεση σε καθηγήτρια του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου


Άναυδοι οι μαθητές και οι συνάδελφοι της εκπαιδευτικού από την εισβολή δύο εξωσχολικών την ώρα του μαθήματος.Η καθηγήτρια του 2ου ΕΠΑΛ στον Εύοσμο στη Θεσσαλονίκη, μεταφέρθηκε τραυματισμένη σε νοσοκομείο.

Το μάθημα στο 2ο ΕΠΑΛ του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη βρισκόταν σε εξέλιξη, με την καθηγήτρια να κάνει παράδοση στους μαθητές της.Ξαφνικά δύο άτομα μπούκαραν στην τάξη και για λίγα δευτερόλεπτα επικράτησε αναστάτωση.

Η 62χρονη εκπαιδευτικός προσπάθησε να τους απομακρύνει και τότε ο ένας εκ των δραστών κλώτσησε την πόρτα και την τραυμάτισε στην κοιλιά. Η εκπαιδευτικός τραυματίστηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Οι δύο νεαροί εξωσχολικοί που είχαν καταφέρει να τρυπώσουν στο σχολείο, κατάφεραν πάνω στον πανικό που προκάλεσαν να απομακρυνθούν.

Για την εισβολή και τον τραυματισμό της καθηγήτριας βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα της αστυνομίας, που εξετάζει εικόνες από κάμερες ασφαλείας της ευρύτερης περιοχής, σε μια προσπάθεια να ταυτοποιήσει τους δράστες που μπήκαν στο σχολείο και προκάλεσαν πανικό.

Η καθηγήτρια είναι καλά στην υγεία της και προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ της επίθεσης.

https://thesstoday.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom