Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Το δράμα της Όλγας που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της (βίντεο)

«Ήξερε πού να χτυπήσει - Μετατοπίστηκε 13 χιλιοστά ο εγκέφαλός της»

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς τον Γολγοθά της Όλγας που πριν από 14 μήνες ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της στην Αργυρούπολη.

Ο άγριος ξυλοδαρμός της 41χρονης Όλγας από τον σύζυγό της και προπονητή Τζούντο στην Αργυρούπολη, πριν από περίπου ένα χρόνο είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο. Ήταν τέτοια τα χτυπήματα του «νταή» που λίγο έλειψε να σκοτώσει την Όλγα.

Όπως έγινε γνωστό χθες, ο δράστης της ειδεχθούς επίθεσης σε βάρος της γυναίκας, καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια κάθειρξη, χωρίς αναστολή.

Πώς μπορεί δέκα χρόνια στη φυλακή να είναι αρκετά για τη ζημιά που προκάλεσε στην Όλγα, η οποία εδώ και 4 μήνες ανεβαίνει έναν Γολγοθά, ανήμπορη να μιλήσει, να περπατήσει, να τραφεί.

«Ήξερε πού να χτυπήσει – Μετατοπίστηκε 13 χιλιοστά ο εγκέφαλός της»

«Είναι πολύ δύσκολο να αποκατασταθεί η υγεία της, έχει τραύματα σαν από τροχαίο. Πρόκειται για επαγγελματικά χτυπήματα. Ήξερε πού να χτυπήσει και τι ζημιά θα προκαλέσει. Μετατοπίστηκε 13 χιλιοστά ο εγκέφαλός της, είχε συντριπτικά κατάγματα και έχει τραχειοστομία μέχρι και σήμερα για να αναπνέει και να τρώει» συγκλονίζει ο δικηγόρος της οικογένειας, Λουκάς Προυσανίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Live News».

Οι γονείς της περιγράφουν το δράμα που ζει η κόρη τους και τα λόγια τους είναι γροθιά στο στομάχι.

«Τι καταδικάστηκε; Πολλά χρόνια έφαγε… Έχουμε ωραίο κράτος. Έχουμε δικαιοσύνη. Σωστά τα 10 χρόνια; Ζήτησε συγγνώμη. Και τι μ’ αυτό; Δε θα το ξανακάνει; Γιατί; Η πρώτη φορά ήταν που το έκανε; Τις άλλες γυναίκες του; Δεν έχει κάνει και λίγα» λέει η μητέρα της.

«Είπε ότι της έδωσε μόνο δύο χαστούκια; Με δυο χαστούκια έπαθε αυτό που έπαθε; Είναι δυνατόν; Ούτε μιλάει, ούτε να εξυπηρετηθεί, ούτε τίποτα. Δεν μπορεί να περπατήσει. Καταλαβαίνει, αντιλαμβάνεται πράγματα, αλλά τι να το κάνω» λέει η μητέρα της για όσα είπε στην απολογία του ο δράστης.

«Η κατάσταση είναι πάρα πολλή δύσκολη, δράμα. Η Όλγα είναι σε άσχημη κατάσταση, δε μιλάει, δεν μπορεί να σηκωθεί. Μόνο ο θεός ξέρει πότε θα γίνει καλά» λέει ο πατέρας της.

«Χτυπάει ανελέητα»

«Δεν απλώνει για πρώτη φορά το χέρι του. Χτυπάει ανελέητα. Ανελέητα. Δεν άφησε σημείο του σώματός της χωρίς να το χτυπήσει. Είχε μάθει να εξουδετερώνει τον αντίπαλο» είπε η εισαγγελέας στην αγόρευσή της.

Η απολογία του 47χρονου «νταή»

Ο 47χρονος στο δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ όταν η Όλγα του ανακοίνωσε ότι είχε προχωρήσει στη ζωή της και εκείνος τυφλώθηκε από τον θυμό.

«Μου έλεγε ότι είχε κάτι με έναν Αλβανό απ’ τη λαϊκή. Γύρισα κατά πάνω της, σηκώνομαι όρθιος και τη χαστουκίζω τρεις φορές. Ξαναγυρνάω, την βλέπω γυρισμένη στο πλάι και έπαθα σοκ. Στην αρχή νόμιζα ότι το έκανε έτσι. Φώναζα ‘Όλγα, Όλγα’. Δεν είχε αίματα. Τεντώνει τα χέρια της και τα πόδια της, δεν ανταποκρίνονταν. Πήρα το 166 και βγήκε τηλεφωνητής. Πήρα τότε αμέσως την αδελφή μου να ειδοποιήσει ασθενοφόρο».

https://www.in.gr/

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις αναρτήσεις μας για την τραγική υπόθεση της Ολγας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom