Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Κέρκυρα: 4 μήνες είχαν να δώσουν σημεία ζωής δύο ηλικιωμένες αδερφές που βρέθηκαν νεκρές στο διαμέρισμά τους


Σχεδόν τέσσερις μήνες είχαν να δώσουν σημεία ζωής οι δυο ηλικιωμένες γυναίκες που βρέθηκαν νεκρές σε προχωρημένη αποσύνθεση στο σπίτι τους στην Γαρίτσα της Κέρκυρας, το πρωί της Δευτέρας.

Με σκηνικό θρίλερ ήρθαν αντιμέτωποι αστυνομικοί στην Κέρκυρα, όταν εντόπισαν νεκρές δύο ηλικιωμένες γυναίκες μέσα στο διαμέρισμά τους.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο γυναίκες ζούσαν μαζί σε διαμέρισμα στην περιοχή Γαρίτσα του νησιού και δεν είχαν δώσει σημεία ζωής εδώ και μήνες.

Σύμφωνα με το kerkyrasimera.gr, οι γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία λόγω της έντονης δυσοσμίας που εκλυόταν από το διαμέρισμα, άνδρες της οποίας έφτασαν στο σημείο και αντίκρισαν το μακάβριο θέαμα. 

Στο σημείο έφτασε και ιατροδικαστής.

Η έρευνα απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια και εξετάζεται το ενδεχόμενο της από κοινού αυτοκτονίας, αλλά όχι μόνο.

Οι άτυχες αδελφές ηλικίας 79 και 78 χρόνων που κατάγονταν από το Αίγιο έμεναν μαζί στο διαμέρισμα στην οδό Βλαχερνών 11 το οποίο τους είχε παραχωρηθεί δωρεάν από τον ιδιοκτήτη για ανθρωπιστικούς λόγους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων, ήταν πάντα ήσυχες και ευγενικές με όλους. Ωστόσο, πριν από πέντε μήνες η μια φέρεται να είπε ότι είχε πέσει από το κρεβάτι και δεν μπορούσε να σηκωθεί.

Το τελευταίο διάστημα, οι ηλικιωμένες δεν παραλάμβαναν τα τρόφιμα που άφηναν γείτονες έξω από το σπίτι τους.

Μετά τον αποκλεισμό της εγκληματικής ενέργειας από τον ιατροδικαστή Γιάννη Αϊβατίδη, το πιθανότερο είναι να πέθανε η μια από παθολογικά αίτια και η άλλη ξεψύχησε αβοήθητη καθώς δεν μπορούσε να αυτοεξυπηρετηθεί!

Όμως,η τοξικολογική εξέταση θα δείξει αν τυχόν αποφάσισαν από κοινού να βάλουν τέλος στη ζωή τους.

https://www.protothema.gr/ & https://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom