Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Παναιτωλικός δεν μπόρεσε να κερδίσει τη Λαμία 2 - 2 στο Αγρίνιο (φωτο)


Εναν εύκολο περίπατο η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα τον έκανε απόψε ανηφορικό Μαραθώνιο απέναντι στην ουραγό ομάδα της Λαμίας!

Ο Παναιτωλικός αφού αγανάκτησε  τους οπαδούς ήρθε τελικά με 2 - 2,έχοντας και
πάλι ήρωα τον Κυριακίδη στην αρχή και στο τέλος του παιχνιδιού.

Απίστευτα πράγματα έγιναν στις καθυστερήσεις και όταν το σκορ ήταν 2-1 υπέρ του Παναιτωλικού.

H Λαμία κέρδισε πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο Κυριακίδης,αλλά ο αμυντικός των φιλοξενουμένων πήρε το ριμπάουντ και ισοφάρισε.

Στην αντεπίθεση ο Παναιτωλικός χτύπησε φάουλ και πέτυχε γκολ μετά από πολλές καραμπόλες στην περιοχή το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ και ετσι οι Λαμιώτες τσίμπησαν τον πρώτο τους βαθμό.

Ο Μαστούρ εκτελεί το πέναλτι στο 98', ο Κυριακίδης αποκρούει, ο Αντέντζο έχει μπει στην περιοχή αντικανονικά και... στο ριμπάουντ σκοράρει. Με τον τρόπο αυτό η Λαμία φεύγει με ανέλπιστο βαθμό από το Αγρίνιο (2-2) καθώς στο 100' ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ γκολ του Μαρινάκη!

«Παράδοση» σε ματς με χιτσκοκικό φινάλε έχουν πλέον Παναιτωλικός και Λαμία. Μετά το περσινό 2-2 στην πόλη της Φθιώτιδας που διαμορφώθηκε στο 90'+7΄, το αποψινό «δημιουργήθηκε» στο 90'+4', με δράστη πάλι την Λαμία που απέσπασε τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τον Κυριακίδη κάτω από τα γκολοπόστ, τους Μαρινάκη, Μιχάι, Αργκους, Τσοκάνη στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Ερικσον, Μάρκος Πάουλο μπροστά από τα στόπερ, τον Μάζουρεκ «οργανωτή», τους Ντίας, Ουίλιαν στα άκρα και τον Μοράρ στην κορυφή της επίθεσης.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον Σαράνοφ στο τέρμα, τους Βασιλαντωνόπουλο, Αντέτζο, Αναστασιάδη, Βάντερσον στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Σκόνδρα, Μπλάζιτς στο «6» και «8» αντίστοιχα, τον Μπερτόλιο «δεκάρι», τους Επστάιν, Καραμάνος στα άκρα και τον Μπαράλες στο «9».

Το ματς ξεκίνησε και η Λαμία αιφνιδίασε στο έπακρο τον Παναιτωλικό. «Πήρε» το κέντρο, είχε τον Μπερτόλιο σε καλή βραδιά και ορεξάτη την αριστερή της πλευρά (Βάντερσον, Καραμάνος), κρατούσε μπάλα και τρεις φορές «άγγιξε» το γκολ. Με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπερτόλιο (3'), το πλασέ του Επστάιν (16') και το τετ α τετ του Μπερτόλιο (21'). Σε ισάριθμες ο Κυριακίδης αντέδρασε πολύ καλά (στην πρώτη εξαιρετικά) και κράτησε το «μηδέν» για τα «καναρίνια», τα οποία κόντρα στη ροή του αγώνα άνοιξαν το σκορ στο 27'. Οταν ο Μάζουρεκ κατέβασε εξαιρετικά την μπάλα σε εκτέλεση φάουλ του Πάουλο και με όμορφο σουτ έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Σαράνοφ. Αυτή η εξέλιξη «έριξε» τους παίκτες του Μάκη Χάβου και οι «κυανοκίτρινοι» ισορρόπησαν το παιχνίδι, ενώ είχαν και μία καλή στιγμή με τον Ουίλιαν.

Η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη. Μέχρι το 70' περίπου ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος, κρατούσε μπάλα και σε αυτό το διάστημα είχε 6 τελικές, ενώ ο Μοράρ στο 55' απώλεσε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του. Κάπου εκεί όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα και έφτασαν στην ισοφάριση στο 75', όταν ο Μπερτόλιο έκανε την κάθετη στον Επστάιν, εκείνος μπήκε στην περιοχή, απέφυγε τον Κυριακίδη και πλάσαρε εύστοχα. Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι τα έπαιξαν όλα για όλα, «γύρισαν» το σύστημα σε 4-4-2 και στο 88' πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ. Ο Καμαρά πήρε την μπάλα από τον Βασιλαντωνόπουλο μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ, ο Σαράνοφ απέκρουσε, ο Μανά έγινε κάτοχός της και με ωραίο τελείωμα διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Ομως το ματς είχε ακόμη πολύ... ψωμί. Στην (θεωρητικά) τελευταία φάση (90'+4') καταλογίστηκε πέναλτι σε χέρι του Μιχάι, ο Κυριακίδης απέκρουσε την εκτέλεση του Μαστούρ (90'+8'), αλλά ο Αντέτζο πήρε το «ριμπάουντ» και ισοφάρισε, σε μία φάση όμως όπου έπρεπε να καταλογιστεί επανάληψη, καθώς ο σκόρερ είχε μπει νωρίτερα στην περιοχή. Επειδή υπήρξαν έξτρα καθυστερήσεις για τραυματισμό παικτών στη φάση της εσχάτης των ποινών, παίξαμε επιπλέον χρόνο, όπου σε κόρνερ, ο Μαρινάκης σκόραρε αλλά ήταν σε θέση οφ σάιντ και ορθώς δεν μέτρησε το γκολ του.
http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom