Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Λάρισα - Παναιτωλικός φτωχικά... 1 - 0 (φωτο)


Η ΑΕΛ φιλοξένησε απόψε τον Παναιτωλικό στην AEL FC Arena για την 5η αγωνιστική της Super League.Και οι δύο ομάδες δεν ξεκίνησαν καλά πρωτάθλημα,οι γηπεδούχοι μάλιστα άλλαξαν και προπονητή μετά από
4 αγωνιστικές.Ντεμπούτο στον πάγκο της ΑΕΛ έκανε ο 49χρονος Ιταλός Τζανλούκα Φέστα.

Και οι δύο ομάδες ήθελαν τους βαθμούς με τη Λάρισα να προηγείται πολύ νωρίς στο σκορ και να κερδίζει τελικά το ματς.

Μόλις στο 3' ΑΕΛ - Παναιτωλικός 1-0: Ο Πίτι έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Μοράρ απομάκρυνε με κεφαλιά, ο Μιλοσάβλιεβιτς έπιασε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον Χαντάκια άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Κυριακίδη.

Το γκολ του  Μιλοσάβλιεβιτς είναι μέχρι σήμερα το πιο γρήγορο της σεζόν!

Ψυχρολουσία για τους παίκτες του Τραϊανού Δέλλα,που άργησαν να συνέλθουν για να μπουν στο παιχνίδι....

Eνα παιχνίδι γρήγορο σχετικά,με πολλές φάσεις,που όμως δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.

Λήξη ημιχρόνου με τη Λάρισα να κρατάει το προβάδισμα 1 - 0.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τον Παναιτωλικό να ψάχνει την ισοφάριση και τη Λάρισα ένα ακόμα γκολ για να σιγουρέψει το τρίποντο.

Αρκετά νευρικές και οι δύο ομάδες με τους Μιχάι και Πίτι να παρεκτρέπονται χωρίς ιδιαίτερο λόγο και να... κιτρινίζονται!

Στο 61' μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ: Ύστερα από σέντρα του Καρανίκα από δεξιά, ο Κούνιτς με την πλάτη στο κέντρο της άμυνας του Παναιτωλικού, αφήνει την μπάλα (ακούσια) αριστερά στον Ντέλετιτς, ο Σέρβος κάνει την προσποίηση, φέρει την μπάλα στο δεξί, κάνει το σουτ και η μπάλα έφυγε άουτ.

Στα τελευταία λεπτά ο Παναιτωλικός πίεσε ασφυκτικά τη Λάρισα,η οποία όμως κατάφερε να κρατήσει το 1-0....


ΑΕΛ: Κρίστινσον, Καρανίκας, Γκόλιας, Μόρας, Ζίζιτς, Μπάλλας(68' Κόεφ), Φατιόν, Ντέλετιτς, Πίτι(75' Μόρσι), Μιλοασάβλιεβιτς και Κούνιτς(90'+ Γρομητσάρης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μίχαΐ, Χαντάκιας(71' Λουσέρο), Τσοκάνης, Μάρκος Πάουλο, Έρικσον, Ντίας, Μασουρέκ(78' Μανά), Ουίλιαν(63' Καμαρά) και Μοράρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom