Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Πάνω από δέκα άτομα, μεταξύ τους και η Ρένα Δούρου, καλούνται ως ύποπτα για τις πλημμύρες στη Μάνδρα

Έτοιμη να συμβάλλει στην έρευνα της Δικαιοσύνης δηλώνει η περιφερειάρχης!!!!

της Άννας Κανδύλη

Πάνω από δέκα άτομα καλούνται να δώσουν εξηγήσεις ως ύποπτοι για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα για μια σειρά από αδικήματα καθώς η δικαστική έρευνα για την υπόθεση μπαίνει στην τελική ευθεία.

Οι ύποπτοι καλούνται, με παραγγελία της εποπτεύουσας εισαγγελέως Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, από την υποδιεύθυνση ασφαλείας Δυτικής Αττικής που διενήργησε και την προανάκριση, για ενδεχόμενη τέλεση Πρόκλησης Πλημμύρας από αμέλεια, ανθρωποκτονίες από αμέλεια κατά συρροή, Σωματικές βλάβες, Παραβίαση κανόνων οικοδομικής.

Μεταξύ των υπόπτων είναι η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, η δήμαρχος Μάνδρας Ιωάννα Κριεκούκη, ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης, υπάλληλοι των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Μάνδρας και οι αρμόδιοι υπάλληλοι του δασαρχείου Αιγάλεω και των πολεοδομιών Αιγάλεω και Ελευσίνας.

Τα αδικήματα, για τα οποία καλούνται να δώσουν εξηγήσεις οι ύποπτοι, είναι σε βαθμό πλημμελήματος ωστόσο αν ασκηθούν διώξεις η υπόθεση θα πάει σε τακτικό ανακριτή λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης και τις συρροής των αδικημάτων. Η δικογραφία περαιώθηκε από την Υποδιεύθυνση ασφαλείας Δυτικής Αττικής στις αρχές Σεπτεμβρίου και στάλθηκε στην εισαγγελέα λίγο πριν τις 15 Σεπτέμβρη.

Τάχιστα η εισαγγελική λειτουργός ολοκλήρωσε τη μελέτη της ογκωδέστατης δικογραφίας και στις αρχές της εβδομάδας ζήτησε από τους αστυνομικούς να αποστείλουν άμεσα τις κλήσεις.

Οι εμπλεκόμενοι φέρονται, μεταξύ άλλων, με πράξεις ή παραλείψεις τους να μην προχώρησαν στα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα και να εξέδωσαν άδειες να χτιστούν ακίνητα πάνω στα ρέματα.
http://www.enikos.gr/

Έτοιμη να συμβάλλει στην έρευνα της Δικαιοσύνης δηλώνει η περιφερειάρχης!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom