Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Γ.Γ. των Ειδικών Φρουρών: "Δεν πάμε με τριαντάφυλλα να κάνουμε συλλήψεις" (ηχητικό)


“Εμείς ήμασταν σίγουροι ότι στο τέλος πάλι σε εμάς θα καταλήξει αυτή η ιστορία. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως τι διαφορετικό έκαναν οι αστυνομικοί εκτός από αυτά που λέει η διεθνής αστυνομική πρακτική” είπε
μεταξύ άλλων ο γενικός γραμματέας του σωματείου ειδικών φρουρών Ευστράτιος Μαυροειδάκος αναφορικά με τη σύλληψη του Ζακ Κωστόπουλου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

“Οι συνάδελφοι μου πήγαν εκεί με σήμα του κέντρου επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης, όπου έπαιρναν πολίτες και είπαν για άτομο που έχει κάνει ληστεία και κρατείται από πολίτες. Όταν πήγαν εκεί, ήδη είχε προηγηθεί το επεισόδιο με τους περαστικούς. Εκεί, το κύριο μέλημά τους είναι να του περάσουν χειροπέδες γιατί κρατώντας ένα μεγάλο κομμάτι γυαλί είναι επικίνδυνος πρώτα για τη σωματική του ακεραιότητα και μετά για τους πολίτες και στο τέλος για τους συναδέλφους μας” σημείωσε ο κ. Μαυροειδάκος και πρόσθεσε:

“Σύμφωνα με τις καταθέσεις των συναδέλφων μου δεν ήταν αναίσθητος... Δεν πάμε εμείς με τριαντάφυλλα να κάνουμε συλλήψεις, αυτό να το γνωρίζετε. Με τη νόμιμη αστυνομική βία και χωρίς να υπερβούν τα όρια οι συνάδελφοι μου έπραξαν αυτό που έπρεπε να κάνουν... Μην καταλήξουμε ότι φταίει πάλι ο αστυνομικός. Ο αστυνομικός κάνει το καθήκον του”.

Ακούστε το ηχητικό:


http://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom