Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Κυκλώνας Ζορμπάς: Σάρωσε την επαρχία, καταφθάνει στην Αττική! - Εικόνες βιβλικής καταστροφής (φωτο & βίντεο)


Ο κυκλώνας Ζορμπάς σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του! Αργολίδα, Κορινθία και Μεσσηνία μετρούν τις πληγές τους - Και τώρα καιρός για... Αττική! Το λεκανοπέδιο θα "σφυροκοπήσει" τις επόμενες ώρες ο
μεσογειακός κυκλώνας - Δείτε live την πορεία του και αναλυτικά πού θα χτυπήσει - Χάος στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου που έκλεισε και στα δύο ρεύματα - Έσπασαν τα τηλέφωνα της Πυροσβεστικής - Εικόνες πρωτοφανείς σε ολόκληρη τη χώρα - Βίντεο και φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα

Καταστροφικό είναι το πέρασμα που κάνει ο κυκλώνας Ζορμπάς από τη χώρα μας με τους νομούς της Αργολίδας και της Κορινθίας να έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες καταστροφές μέχρι στιγμής.

Σάρωσε Αργολίδα και Κορινθία ο κυκλώνας Ζορμπάς

Ορμητικοί χείμαρροι έχουν πνίξει σπίτια, αυτοκίνητα, καλλιέργειες με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη, να ζητά να κηρυχθεί η Περιφέρεια σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
Μέχρι τώρα τα μεγαλύτερα προβλήματα που δημιούργησε ο κυκλώνας Ζορμπάς εντοπίζονται στις περιοχές Κιάτου, Βέλου και Ξυλόκαστρου στον νομό Κορινθίας και στις περιοχές Άργους, Νέας Κίου και Κιβερίου στην Αργολίδα, όπου τα ρέματα υπερχείλισαν και σάρωσαν τα πάντα στο διάβα τους.
Στο Βέλο Κορινθίας έχει διακοπεί η κυκλοφορία του προαστιακού σιδηρόδρομου και η κίνηση των επιβατών γίνεται με λεωφορεία, μέχρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση.
Στο Βέλο, στο Κιάτο και το Ξυλόκαστρο συνδράμουν και μηχανήματα του Στρατού, ενώ η αστυνομία έχει προβεί σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με διακοπές και εκτροπές κυκλοφορίας σε όποια μέρη χρειάζεται.
Στο Κιάτο είχαμε εικόνες αποκάλυψης με τον ορμητικό χείμαρρο να έχει πνίξει την πόλη και τα νερά να παρασέρνουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία βρίσκεται έχει δεχθεί μεγάλο αριθμό κλήσεων για απεγκλωβισμούς ατόμων από κατοικίες και αυτοκίνητα, καθώς και για αντλήσεις υδάτων και κοπές δέντρων.
Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@newsit.gr ή στην σελίδα του newsit.gr στο Facebook 

Έρχεται… Αττική ο κυκλώνας Ζορμπάς και κλείνει δρόμους!

Ο κυκλώνας Ζορμπάς, λοιπόν, είναι εδώ και θα μας ταλαιπωρήσει πολύ μέχρι να… φύγει προς την Τουρκία. Το μεσημέρι του Σαββάτου (29.09.2018) η ΕΜΥ εξέδωσε νέο, επικαιροποιημένο, έκτακτο δελτίο για το πως θα είναι ο καιρός τις επόμενες μέρες και ώρες.
Εδώ να σημειωθεί πως μέχρι το βράδυ του Σαββάτου, είχαν γίνει 110 κλήσεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία μόνο στην Αττική! Αφορούσαν σε απάντληση υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια και κοπές δέντρων.
Επιπρόσθετα διακόπηκε, σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, από το ύψος των διοδίων της Ελευσίνας έως τα διόδια της Κορίνθου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Παράλληλα, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το ύψος της συμβολής με την Πέτρου Ράλλη έως την οδό Χαμοστέρνας.
Τέλος, το βράδυ του Σαββάτου υπήρξε διακοπή κυκλοφορίας στην λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Αλίμου, στο ρεύμα προς Πειραιά.
Την ίδια ώρα, το meteo.gr παρουσιάζει τις οκτώ περιοχές στις οποίες η βροχή έκανε… το μεγαλύτερο πάρτι!
Δείτε τιςκυκλώνας Ζορμπάς

Πού θα χτυπήσει ο κυκλώνας Ζορμπάς την Κυριακή (30-09-2018)

Α. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα του Σαββάτου θα επηρεάσουν τις πρωινές ώρες την ανατολική και νότια Πελοπόννησο και θα σταματήσουν.
Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές προβλέπονται στην
ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τη Θεσσαλία, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, την κεντρική και ανατολική Μακεδονία (κυρίως τη Χαλκιδική). Βαθμιαία τα φαινόμενα στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια θα εξασθενήσουν.
Β. Πολύ θυελλώδεις άνεμοι 8-9 μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο και τοπικά στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο σε επίπεδο θύελλας (10 μποφόρ), με μικρή εξασθένηση αποδέκτες αργά το βράδυ.

Πού θα χτυπήσει ο κυκλώνας Ζορμπάς την Δευτέρα (01-10-2018)

Α. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα της Κυριακής θα περιοριστούν στην κεντρική Μακεδονία (κυρίως τη Χαλκιδική), την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, όπου θα επηρεάσουν κυρίως τις παραθαλάσσιες περιοχές.
Β. Οι πολύ θυελλώδεις άνεμοι στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο σταδιακά θα εξασθενήσουν.
Διαβάστε στην συνέχεια του κειμένου αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού για την Κυριακή, 30.09.2018

Δείτε live πώς κινείται ο κυκλώνας Ζορμπάς

Δείτε στον παρακάτω διαδραστικό χάρτη ζωντανά την πορεία που καταγράφει ο κυκλώνας Ζορμπάς 

Στο Κιάτο… ένα αυτοκίνητο πάει βόλτα με τον χείμαρρο!

Οι εικόνες που έρχονται από το Κιάτο είναι πραγματικά συγκλονιστικές. Μια γυναίκα βιντεοσκοπεί τις στιγμές με το κινητό της τηλέφωνο και είναι έντρομη.
Στις εικόνες φαίνονται τα ορμητικά νερά να κινούνται με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Η γυναίκα ακούγεται να λέει πως το νερό είναι έτοιμο να «βγει» και πάνω στο δρόμο! Λίγο μετά… σοκ. Ένα αυτοκίνητο φαίνεται να παρασύρεται από τον χείμαρρο λες και είναι… παιχνίδι!
Ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου, Ηλίας Ανδρικόπουλος, μίλησε στο newsit για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Ο κ. Ανδρικόπουλος τόνισε πως “έχουν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα από την τεράστια νεροποντή, ευτυχώς δεν είχαμε αέρηδες, αλλά είχαμε πολύ νερό. Το πρόβλημα το επέκτησαν και τα νερά της νέας εθνικής οδού που δεν έχουν διέξοδο σε κάποιον αποθετήρα και βγαίνουν μέσα στα κτήματα και την πόλη.
Αυτή τη στιγμή έχει κινητοποιηθεί η πυροσβεστική, έχει έρθει ο υποστράτηγος από την Πάτρα με μεγάλες δυνάμεις, βοηθάει και ο στρατός για να στείλει μηχανήματα για να λύσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν”. Πρώτη φορά έχουν δημιουργηθεί τόσο τεράστια προβλήματα από τη βροχή στην περιοχή μας, τόνισε ανέφερε ο κ. Ανρικόπουλος καθώς όπως μας είπε “’έχουν πλημμυρίσει σπίτια, έχουν καταστραφεί δρόμοι και δυστυχώς υπάρχει η νύχτα και δεν ξέρουμε αν περιμένουν ύφεση ή επιδείνωση. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε υπάρχει ύφεση, ελπίζω να σταματήσει”.

Στις επάλξεις οι αρμόδιοι

Οι ζημιές είναι τεράστιες στην Κορινθία και όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ οαντιπεριφερειάρχης ‘Αγγελος Παπαγγελόπουλος “θα συνεδριάσει το τοπικό συντονιστικό όργανο, προκειμένου να γίνει μία πρώτη καταγραφή των ζημιών, σύμφωνα με την ενημέρωση που θα γίνει από τους δημάρχους και την Πυροσβεστική.» Στο μεταξύ, την κήρυξη του συνόλου της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα ζητήσει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, όπως είπε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου, τονίζοντας ότι «θα ζητήσουμε την καταγραφή των ζημιών στις καλλιέργειες, διότι είναι πολύ μεγάλες, κυρίως στην ελαιοπαραγωγή.»κυκλώνας Ζορμπάς
Μάλιστα, σύμφωνα με την Περιφέρεια, «υπάρχει, επικοινωνία με το αρμόδιο υπουργείο και τον ΕΛΓΑ, προκειμένου να γίνει άμεσα η καταγραφή και να αποζημιωθούν οι παραγωγοί.»
Η παλαιά εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου είναι και πάλι κλειστή στο ύψος της Κακιάς Σκάλας καθώς η βροχόπτωση είναι και πάλι έντονη.

Χάος και στην Αργολίδα

Δραματική είναι και η κατάσταση στην Αργολίδα με τον “Ζορμπά” να σαρώνει το Άργος και τη Νέα Κίο. Όπως λέει η αντιδήμαρχος του Άργους στο NewsIt.gr, ήδη έχουν αρχίσει να εκκενώνονται χωριά της πόλης και περιοχές στη Νέα Κίο.
Η περιοχή όπως μας λέει είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ το απόγευμα έγινε σύσκεψη στο δημαρχείο του Άργους, παρουσία του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, για την αντιμετώπιση της κατάστασης.
Νωρίτερα είχε σημάνει συναγερμός για αγνοούμενο άντρα στη Νέα Κίο. Συγγενείς του επικοινώνησαν με τις αρχές και αμέσως ξεκίνησε προσπάθεια για τον εντοπισμό του. Μια προσπάθεια που είχε αίσιο τέλος λίγο μετά τις 19.30
Άργος: Eικόνες βιβλικής καταστροφής στην Αργολίδα – Δραματικές διασώσεις – Εκκενώνονται περιοχές στη Νέα Κίο
Όλα ξεκίνησαν από την υπερχείλιση του ποταμού Ξεριά στο Άργος με τις εικόνες από τις πλημμύρες να είναι συγκλονιστικές και τα ορμητικά νερά να παρασέρνουν οτιδήποτε βρέθηκε στην πορεία τους.κυκλώνας Ζορμπάς

Λάσπη και καταστροφές και στο Πόρτο Χέλι

Από τη μανία που επέδειξε ο κυκλώνας Ζορμπάς δεν γλύτωσε ούτε το Πόρτο Χέλι που βούλιαξε από τα λασπόνερα . Οι κεντρικοί δρόμοι πλημμύρισαν από την βροχή, με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα με δυσκολία να κινούνται στην περιοχή. Ανάλογη είναι η εικόνα και στο λιμάνι του Πόρτο Χέλι.
Η θάλασσα είναι φουρτουνιασμένη ενώ τα ιστιοφόρα έχουν δέσει στα ανοικτά.
Τις καταστροφικές του διαθέσεις ο κυκλώνας “Ζορμπάς” τις έδειξε απο νωρίς το πρωί του Σαββάτου, οπότε και χτύπησε στους νομούς Μεσσηνίας και Λακωνίας. Στα θαλάσσια μέτωπα της Μεθώνης και της Φοινικούντας καταγράφονται τα περισσότερα προβλήματα από το κύμα κακοκαιρίας στον δήμο Πύλου – Νέστορος της Μεσσηνίας, σύμφωνα με όσα ανέφερε, ο δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης. Συγκεκριμένα, όπως είπε ο δήμαρχος, «από το πρωί επικρατούν έντονα καιρικά φαινόμενα, δηλαδή ισχυροί άνεμοι και μεγάλος κυματισμός, με αποτέλεσμα η θάλασσα να «κτυπάει» την παραλία».
Ειδικά στην Μεθώνη, είπε ο δήμαρχος, «έχει υποστεί ζημιές ο παραλιακός δρόμος», ενώ όπως πρόσθεσε, «δεν υπάρχουν ζημιές σε σπίτια». «Μόνο σε δύο περιπτώσεις» συνέχισε, «χρειάστηκε να γίνει άντληση υδάτων από υπόγεια». Επίσης, λόγω του μεγάλου κυματισμού, σκάφη έχουν υποστεί ζημιές. Όσον αφορά στην ηλεκτροδότηση, ο Δημήτρης Καφαντάρης είπε ότι «συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ εργάζονται από το πρωί για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης σε περιοχές της Μεθώνης, της Κορώνης και της Φοινικούντας».κυκλώνας Ζορμπάς καιρός

Λακωνία… ένα με το κύμα!

Στη Λακωνία η θάλασσα κάλυψε τη στεριά στα περισσότερα σημεία ενώ ο γραφικός Γερολιμένας στη Μάνη ήταν από το πρωί κλειστός, αφού δεν μπορούσες να ξεχωρίζει που ήταν η θάλασσα και που η στεριά. Στο Κυπαρρίσι, ένα ιστιοπλοϊκό παρασύρθηκε και χτύπησε στα βράχια.κυκλώνας Ζορμπάς καιρός
Η κινητοποίηση ήταν άμεση στην περιοχή και είχε σαν αποτέλεσμα να αποφευχθούν τα χειρότερα. Εν τω μεταξύ, ένα άλλο ιστιοπλοϊκό περίπου 20 μέτρων είχε βγει από τις δυνατές ριπές ανέμου, στην παραλία της περιοχής Βαθύ Γυθείου.
Προβλήματα δεν έχει μόνο η Πελοπόννησος αλλά και η Εύβοια από το απόγευμα του Σαββάτου, με έντονη βροχόπτωση, με την πυροσβεστική να έχει δεχθεί πάμπολλες κλήσεις για πλημμυρισμένα σπίτια, ενώ η βροχή όσο περνάει η ώρα δυναμώνει και γεμίζει με νερά τους δρόμους της πόλης.
Ο τυφώνας “Ζορμπάς” …μαστιγώνει από νωρίς του Σαββάτου τη χώρα με τους θυελλώδεις ανέμους να παρασέρνονταν τα πάντα στο διάβα τους και την βροχή να πέφτει… τουλούμι!
Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής μέχρι το Σάββατο , σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), είχαν πέσει στις Σπέτσες (118 χιλιοστά), στην Αλαγονία Μεσσηνίας (112 χιλιοστά) και το Κρανίδι Αργολίδας (111 χιλιοστά).
Στην Αττική το μεγαλύτερο ύψος βροχόπτωσης είχε καταγραφεί μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, 29.09.2018, στον μετεωρολογικό σταθμό Παπάγου (71 χιλιοστά). Σύμφωνα με τις προβλέψεις του ΕΑΑ, οι καταιγίδες αναμένονται ισχυρές σε ένα μεγάλο μέρος της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής.
Οι πιο δυνατοί άνεμοι που είχε καταγράψει το δίκτυο των 320 σταθμών του ΕΑΑ, ήταν στην Καλαμάτα (103 χιλιόμετρα την ώρα) και στο λιμάνι της Πάτρας (93 χλμ/ώρα).

Ο κυκλώνας Ζορμπάς και η αναλυτική πρόγνωση του καιρού για την Κυριακή, 30.09.2018

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στην ανατολική και νότια Πελοπόννησο τις πρωινές ώρες, στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τη Θεσσαλία, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, την κεντρική και ανατολική Μακεδονία (κυρίως τη Χαλκιδική). Βαθμιαία τα φαινόμενα στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια θα εξασθενήσουν.
Πολύ θυελλώδεις άνεμοι 8-9 μποφόρ στο Αιγαίο και τοπικά στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο σε επίπεδο θύελλας (10 μποφόρ), με μικρή εξασθένηση από αργά το βράδυ.
Αναλυτική πρόγνωση
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία (κυρίως στη Χαλκιδική) και πιθανώς πρόσκαιρα στη Θράκη.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 και στη Χαλκιδική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τοπικά 8 με 9 μποφόρ. Μικρή εξασθένηση από αργά το βράδυ.
Θερμοκρασία: από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για παροδικές βροχές και στο Ιόνιο μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα, τα οποία θα είναι κατά τόπους έντονα, βαθμιαία στην ανατολική Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 7 με 8 και στα βόρεια τοπικά 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση κυρίως στα νότια.
Θερμοκρασία: από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 με 7 και στα βόρεια τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς στα Δωδεκάνησα.
Άνεμοι: στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 8 με 9 και τοπικά έως 10 μποφόρ. Στα νότια νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Μικρή εξασθένηση από αργά το βράδυ κυρίως στα νότια.
Θερμοκρασία: από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.
Αττική
Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 16 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός της εβδομάδας

Δευτέρα 01-10-2018
Καιρός: στην κεντρική Μακεδονία (κυρίως τη Χαλκιδική), την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές κυρίως στις παραθαλάσσιες περιοχές που βαθμιαία θα περιοριστούν στα ανατολικά και θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα σποραδικές καταιγίδες με σταδιακή βελτίωση από τα δυτικά.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 και το πρωί στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο πρόσκαιρα 8 με 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Τρίτη 02-10-2018
Καιρός: λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.
Τετάρτη 03-10-2018
Καιρός: στα δυτικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος και μόνο στα κεντρικά και βόρεια θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις.
Άνεμοι: στα δυτικά νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Πέμπτη 04-10-2018 και Παρασκευή 05-10-2018
Καιρός: λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Άνεμοι: στα δυτικά νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο στα δυτικά την Πέμπτη.
Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom