Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Πύργος: Μεγάλη φωτιά στη Σπιάτζα - Κάηκαν παραπήγματα! - Δόθηκε εντολή εκκένωσης (φωτο & βίντεο)


Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Σπιάτζα - Πυροσβεστική: Δεν καίγονται σπίτια, κάηκαν μόνο δυο παραπήγματα - Εκκενώνεται η Λέτρινα - Ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής επί τόπου - Στο σημείο και ομάδα της ΕΜΑΚ

Δραματικές οι στιγμές στη Σπιάτζα Ηλείας όπου περίπου στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής (28.09.2018) ξέσπασε φωτιά, η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Επιχειρούν 35 πυροσβέστες με 17 οχήματα, τρία αεροσκάφη Canadair κι ένα ελικόπτερο Ericsson. Επί τόπου βρίσκεται και ομάδα της ΕΜΑΚ.

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσκολεύουν τη μάχη της κατάσβεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.gr, σπίτια τυλίχθηκαν στις φλόγες. Ωστόσο, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής σε επικοινωνία του με το newsit.gr υποστήριξε ότι η φωτιά έφτασε σε αυλές σπιτιών αλλά δεν τα έκαψε.
Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν καεί στάβλοι και αποθήκες, ενώ οι φλόγες «έγλειψαν» και σπίτια, καθώς η πυρκαγιά έχει μπει μέσα σε κεντρικό δρόμο στην περιοχή της Σαρακίνας. Οι τοπικές αρχές έχουν δώσει εντολή να εκκενωθεί η Λέτρινα. 

Η φωτιά ξέσπασε στη Σπιάτζα, μεταξύ Λέτρινων και Σαρακίνας, δυο παραλιακά χωριά της περιοχής.
Με πληροφορίες και από patrisnews.gr,Ilialive.gr,newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom