Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Κύπρος: Συγκλονίζει η μαρτυρία του ενός 11χρονου αγοριού - «Μας απείλησε ότι θα μας σκοτώσει» (φωτο & βίντεο)


Τα δύο ελληνόπουλα εντοπίστηκαν σε πολυκατοικία κοντά στο σχολείο τους, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης (25.09.2018) - Τα είδαν περαστικοί να μπαίνουν μαζί με τον δράστη και ειδοποίησαν τις αρχές
- Ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη, είναι ένας 35χρονος Ελληνοκύπριος

Συγκλονίζει η μαρτυρία του ενός εκ των δύο 11χρονων που απήχθησαν το πρωί της Τρίτης (25.09.2018) από το σχολείο τους στη Λάρνακα. Την ίδια ώρα όλο και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας για τον 35χρονο δράστη.
Το ένα αγόρι εξιστόρησε στην Αστυνομία όσα συνέβησαν το πρωί της Τρίτης. Όπως ανέφερε, τους προσέγγισε άγνωστος άντρας λέγοντας τους ότι είναι ο νέος δάσκαλος Γεωγραφίας και τους είπε να τον ακολουθήσουν. Κατόπιν, τους έβαλε με τη βία στο όχημα αναφέροντας τους χαρακτηριστικά «Κάτσετε αλλιώς θα σας σκοτώσω».
Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον ισχυρισμό του 11χρονου, τους πήγε στο διαμέρισμά του, τους είπε να βγάλουν τα παπούτσια και τους έφτιαξε λεμονάδα, την όποια τους έβαλε να την πιουν. Στη λεμονάδα πιστεύεται ότι είχε βάλει την ηρεμιστική ουσία lorazepam. 

Δείτε εδώ τα όσα αναφέρει το newsit.com.cy

Τους είπε ότι είναι δάσκαλος γεωγραφίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας έβγαζε συχνά τα σκυλιά του βόλτα στην περιοχή, και νοίκιαζε το σπίτι εδώ και 3-4 χρόνια. Πλησίασε τα παιδιά με τη πρόφαση πως είναι ο νέος δάσκαλος γεωγραφίας και θέλει βοήθεια για να του κουβαλήσουν κάτι βιβλία.
Όπως διαπιστώθηκε εργαζόταν σε εταιρεία που είχε σχέση με ιστοσελίδες.
Η Αστυνομία κάνει «φύλλο και φτερό» τους υπολογιστές του 35χρονου υπόπτου για να βρει οτιδήποτε μπορεί να δώσει απαντήσεις στην απαγωγή των δύο αγοριών.

Στην παρακάτω φωτογραφία, βλέπετε τα δύο οχήματα του 35χρονου, εκ των οποίων το γκρίζο ήταν αυτό που χρησιμοποίησε κατά την απαγωγή, στη Λάρνακα
Σε δηλώσεις του ο πατέρας ενός εκ των δύο παιδιών, ευχαρίστησε όλους για τη βοήθεια. «Ήταν όλοι άψογοι», είπε. Ο εντοπισμός έγινε μετά από πληροφορία πολιτών που είδαν τα παιδιά να μπαίνουν σε πολυκατοικία κοντά στο σχολείο. Η Αστυνομία έφθασε στο χώρο και συνέλαβε το δράστη και παρέλαβε τα παιδιά.
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom