Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Δίκη μικρής Άννυ: «Δεν τον σκότωνες την ώρα που τον γέννησες να έχουμε ησυχάσει»!


Στις 23 Οκτωβρίου 2018 θα αρχίσει επί της ουσίας η εκδίκαση της υπόθεσης της ανατριχιαστικής δολοφονίας και της εξαφάνισης του πτώματος της 4χρονης Άννυ που συγκλόνισε το Πανελλήνιο τον Απριλίου του 2015. Τα όσα έγιναν όμως στην δικαστική αίθουσα προκάλεσαν αίσθηση.

Η δίκη δεν άρχισε σήμερα λόγω κωλύματος του συνηγόρου του πατέρα της μικρής Άννυ, Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ (Σάββας), Παναγιώτη Χρυσικάκη, ο οποίος ζήτησε τη διακοπή της δίκης καθώς παρίσταται και στη δίκη για την υπόθεση της Αιξωνής η οποία βρίσκεται στο κρίσιμο στάδιο της εισαγγελικής πρότασης.

Παρόντες σήμερα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ήταν και οι τρεις κατηγορούμενοι στην υπόθεση. Ο πατέρας της μικρής Άννυ, Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ (Σάββας) και ο φίλος του, Νασίφ Αχμέντοφ (Νικολάι) οι οποίοι κατηγορούνται για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της περιύβρισης νεκρού και η μητέρα της μικρής, Δημητρίνα Μπορίσοβα η οποία διώκεται για έκθεση ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος.

«Σκοτωμένοι» μεταξύ τους οι δυο κατηγορούμενοι
Αίσθηση πάντως προκάλεσε το γεγονός ότι οι αστυνομικές δυνάμεις κρατούσαν σε απόσταση τον πατέρα της Άννυ και τον φίλο του Νικολάι οι οποίοι χαιρετήθηκαν από μακριά με νεύματα. Ο Σάββας είχε σύντομο τετ-α-τετ με με τη μητέρα του η οποία στο τέλος της πρωτόδικης δίκης είχε ξεσπάσει σε βάρος του.

Νωρίτερα, μία εκ των παρευρισκομένων στη δικαστική αίθουσα είχε απευθυνθεί στη μητέρα του Σάββα λέγοντας της: «Δεν τον σκότωνες την ώρα που τον γέννησες να έχουμε ησυχάσει».

Πρωτόδικα ο πατέρας της Άννυ καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και ποινή φυλάκισης 3 ετών και 6 μηνών, ο φίλος του, Νικολάι σε ισόβια κάθειρξη και ποινή φυλάκισης τριών ετών και μητέρα της σε ποινή καθείρξεως έξι ετών, με αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση, γεγονός που την οδήγησε εκτός φυλακής μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση στο Εφετείο. Ένα ακόμα πρόσωπο, φίλος της μητέρας, είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή για το αδίκημα της ψευδορκίας.
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom