Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Ενοπλη ληστεία χρηματαποστολής στο εμπορικό κέντρο Avenue στο Μαρούσι


Δυο άτομα είχαν στήσει καρτέρι κοντά στα ΑΤΜ που βρίσκονται μέσα στο εμπορικό κέντρο Avenue στο Μαρούσι - Μόλις εμφανίστηκαν οι υπάλληλοι της χρηματαποστολής, έβγαλαν όπλα!
- Ο ένας από τους ληστές κόλλησε το περίστροφο στο κεφάλι του υπαλλήλου - Η ληστεία έγινε μπροστά στα μάτια πολίτη

Μέρα μεσημέρι σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα εμπορικά κέντρα της Αττικής, «χτύπησαν» οι δυο ληστές. Στόχος τους η χρηματαποστολή που έφτασε στο εμπορικό κέντρο Avenue, επί της λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι για να τροφοδοτήσει τα ΑΤΜ που βρίσκονται εκεί.
Όλα έγιναν λίγο πριν από τις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής (28.09.2018). Οι δυο ληστές φαίνεται να είχαν πιάσει από νωρίς… θέση στην πίσω πλευρά του εμπορικού, κοντά στα ΑΤΜ για να παρατηρούν το χώρο. Και περίμεναν πότε θα εμφανιστούν οι υπάλληλοι της χρηματαποστολής.
Στο βαν της εταιρίας επέβαιναν τρεις υπάλληλοι, ο οδηγός και δυο συνάδελφοί του. Ο πρώτος, παρέμεινε στο αυτοκίνητο. Οι άλλοι δυο κατέβηκαν για να μεταφέρουν τα χρήματα. Τότε έγιναν όλα.
Όταν έφτασαν στο σημείο για να γίνει η τροφοδοσία των ΑΤΜ, οι ληστές κινήθηκαν προς το μέρος τους. Έβγαλαν όπλα, τους απείλησαν και τους ακινητοποίησαν πριν προλάβουν να αντιδράσουν. Ο ένας από τους ληστές αιφνιδίασε τον έναν από τους δυο υπαλλήλους, τον έριξε στο έδαφος και του κόλλησε το περίστροφο στο κεφάλι. 
Οι δυο δράστες κατάφεραν να πάρουν ένα κουτί μέσα στο οποίο βρίσκονταν οι κασετίνες με τα χρήματα για την τροφοδοσία των ΑΤΜ.
Την ώρα της ληστείας το εμπορικό κέντρο ήταν γεμάτο κόσμο. Μάλιστα, όλα έγιναν μπροστά στα μάτια ενός πολίτη, που εκείνη την ώρα είχε πάει στα ΑΤΜ που βρίσκονται στο εμπορικό για να βγάλει λεφτά.
Οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, τράπηκαν σε φυγή και αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom