Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΩΡΑ: Tοίχος καταπλάκωσε δύο άτομα στην Τήνο - Ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους


Στο χωριό Μουντάδο - Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια εργασιών ανέγερσης τοιχίου.

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική λίγο πριν τις 11 σήμερα το πρωί όταν ενημέρωθηκε για πτώση τοίχου στην περιοχή Μουντάδο στην Τήνο.
Σύμφωνα με ανάρτηση της Πυροσβεστικής στο Τwitter δύο άτομα απεγκλωβίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα έγιναν σε οικοδομή στην περιοχή Μουντάδο του νησιού.

Ο τοίχος κατέρρευσε κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί και καταπλάκωσε 4 άτομα που εργάζονταν στην οικοδομή. Τα δύο από αυτά κατάφεραν να σωθούν.

Πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια εργασιών για την ανέγερση τοιχίου. Αυτόπτες μάρτυρες αποδίδουν την πτώση στους ισχυρότατους ανέμους που έπνεαν στο σημείο, αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση.

Οι δύο άτυχοι άντρες καταπλακώθηκαν και παρέμειναν εγκλωβισμένοι μέχρι να φτάσουν οι διασώστες. Το θέμα έκανε γνωστό η πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο με 6 άντρες και 3 οχήματα.

Νεότερη ενημέρωση:
«Διακομίσθηκαν δυστυχώς και οι δυο νεκροί. Πρόκειται για δυο άντρες 51 και 63 ετών οι οποίοι ήταν δημότες Τήνου. Έκαναν κάποιες εργασίες, έστηναν τοίχο ο οποίος έπεσε και τους πλάκωσε. Αυτά γνωρίζουμε μέχρι στιγμής. Αναμένεται να γίνει νεκροψία», δήλωσε στο protothema.gr η διοικήτρια του κέντρου Υγείας Τήνου, Βαλεντίνα Γαβριελάτου

Η αστυνομία που διερευνά τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος συνέλαβε τον ιδιοκτήτη του ακινήτου και τον υπεύθυνο εργολάβο.

Σύμφωνα με τον έπαρχο Τήνου που μίλησε στο protothema.gr οι δύο άνδρες κατάγονταν από το χωριό Τριπόταμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom