Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Αγρίνιο: Παίρνει εξιτήριο η 19χρονη Μαρία από το Νοσοκομείο Ιωαννίνων - Αγωγές και μηνύσεις ετοιμάζει η οικογένειά της


Εξιτήριο αναμένεται να λάβει το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη, από το Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Χατζηκώστα» η 19χρονη Αγρινιώτισσα που
τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο από φωτοβολίδα κουκουλοφόρου στην πλατεία Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομικών, στο πλαίσιο της επετείου δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, το βράδυ της Τρίτης 18 Σεπτεμβρίου.

Σε επικοινωνία που είχε το sinidisi.gr με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ευάγγελο Καρβούνη, η κατάσταση της υγείας της είναι εξαιρετική, έχει πλήρη επαφή με το περιβάλλον, είναι αρκετά ευδιάθετη και χαρούμενη, σιτίζεται κανονικά, ενώ κάνει ήδη τις πρώτες της βόλτες στους διαδρόμους του Νοσηλευτικού ιδρύματος.

Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η Μαρία, εκτός από πολύωρη ήταν και επίπονη, ωστόσο ευτυχώς όλα πήγαν κατ’ ευχήν.

Όπως μάλιστα μας αποκάλυψε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ιωαννίνων, από καθαρή τύχη δεν έχασε το ένα της μάτι καθώς έφερε κατάγματα πολύ κοντά σε αυτό. Εν τω μεταξύ θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι εν συνεχεία η 19χρονη θα χρειαστεί και πλαστικές επεμβάσεις.

Την ίδια στιγμή, –όπως αναμένεται εξάλλου– η οικογένειά της θα προχωρήσει σε αγωγές και μηνύσεις κατά του Ελληνικού Δημοσίου και κατά παντός υπευθύνου, την ώρα που ο δράστης ακόμη αναζητείται από τις Αρχές, οι οποίες έχουν στα χέρια τους υλικό καμερών, αλλά και μαρτυρίες που εξετάζουν ενδελεχώς.
http://sinidisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom