Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Ληστεία στον Πειραιά: Απείλησε με όπλο 17χρονη κοπέλα μέσα στο σπίτι της - Η συγκλονιστική μαρτυρία της μητέρας της (βίντεο)


Συγκλονισμένη η μητέρα της 17χρονης που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον αδίστακτο δράστη, περιγράφει τις σκηνές τρόμου στην ληστεία στον Πειραιά - Ο δράστης μιλούσε ελληνικά και "χαράκωσε" ελαφρά το πρόσωπο
της κόρης της! - Πώς μπήκε ο άγνωστος στο σπίτι - Κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος! - Δείτε την συγκλονιστική μαρτυρία της γυναίκας στην κάμερα του newsit.gr και διαβάστε όλο το χρονικό της απίστευτης υπόθεσης.

Μια ληστεία έχει συγκλονίσει τον Πειραιά, με τον δράστη να παραμένει ασύλληπτος, αφού πρώτα τρομοκράτησε ένα κορίτσι μόλις 17 ετών!
Η μητέρα της 17χρονης, μιλά στο newsit.gr και περιγράφει τις σκηνές τρόμου που έζησε η κόρη της. «Αυτός ήταν ανάστατος και γύρναγε πέρα – δώθε. Μετά παίρνει ένα σκουπόξυλο κι άρχισε να βαράει τους καθρέφτες. Μετά παίρνει ένα ποτήρι, το ‘σπασε και έκανε το παιδί μου έτσι (σ.σ. δείχνει ότι έβαλε το σπασμένο γυαλί στο μάγουλο της κοπέλας). Της έλεγε «πες μου πού είναι τα λεφτά, πες μου πού είναι τα λεφτά»», τονίζει.
Η γυναίκα συνεχίζει, λέγοντας πως η κόρη της έλεγε στον ληστή πως τα λεφτά ήταν στο ντουλάπι κι εκείνος της έλεγε: «Όχι αυτά τα βρήκα. Άλλα, άλλα και την έκανε έτσι και την γρατζούναγε»!
Η μητέρα της κοπέλας τονίζει ακόμη πως σύμφωνα με όσα άκουσε η κόρη της, ο άνδρας που μπούκαρε στο σπίτι για την ληστεία ήταν Έλληνας.
Η γυναίκα σημειώνει ακόμη πως η κοπέλα είχε γρατζουνιές στο πρόσωπο και λίγο αίμα, ενώ το σπίτι ήταν ανάστατο από την ληστεία. Μεταφέροντας τα λόγια της κόρης της, τονίζει: «Μόλις μπήκα, μόλις άνοιξα την πόρτα, ήταν αυτός με το όπλο και φορώντας κουκούλα. Μου λέει μπες μέσα και άφησε τα πράγματά σου. Μην τολμήσεις να φωνάξεις«!
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Ληστεία και απειλή με όπλο στον Πειραιά – Το χρονικό

Ο δράστης μπήκε σε ένα σπίτι με σκοπό την ληστεία, έχοντας μάλιστα μαζί του κι ένα όπλο, στις 14:30 το μεσημέρι της Πέμπτης 27.09.2018. Πρόκειται για διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στην συμβολή των οδών Σπύρου Τρικούπη και Θεοχάρη.
Στο σπίτι βρισκόταν μια κοπέλα μόλις 17 ετών, η οποία μόλις είχε γυρίσει στο σπίτι από το σχολείο. Ο δράστης την απείλησε με το όπλο που κρατούσε και κατάφερε να αρπάξει 200 ευρώ, πριν γίνει καπνός.
Επίσης, κατάφερε να πάρει και κοσμήματα των οποίων η αξία αγγίζει τα 900 ευρώ.
Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη του αδίστακτου δράστη που μπούκαρε για ληστεία μέρα – μεσημέρι.
Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου – Κώστας Στάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom