Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Παραιτήθηκε ο γραμματέας των ΑΝΕΛ μέσω... facebook!


Ο Θύμιος Δρόσος αποτελεί παρελθόν από την θέση του γραμματέα των ΑΝΕΛ και μετά το... αινιγματικό post στο Facebook, οι "ψίθυροι" έγιναν... φωνές.

«Φουρτούνες» στην Ένωση Κεντρώων, «φουρτούνες» και στους ΑΝΕΛ. Την παραίτησή του υπέβαλλε ο γραμματέας του κόμματος του Πάνου Καμμένου, Θύμιος Δρόσος, από την θέση του γραμματέα.

Δρόσος
Φωτογραφία από Facebook / Θύμιος Δρόσος

Ο Δρόσος και το… παρασκήνιο

Την είδηση έκανε γνωστή… ο ίδιος, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Σε αυτήν, τόνιζε πως η δημοσιοποίηση του κειμένου της παραίτησης είναι στο… χέρι του αρχηγού του κόμματος.
Πετώντας έτσι το μπαλάκι στον υπουργό Άμυνας και συγκυβερνήτη του Αλέξη Τσίπρα.
Κάπως έτσι όλοι βρίσκονταν στο «σκοτάδι» όσον αφορά στους λόγους της παραίτησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, η απόφαση αυτή του κ. Θύμιου Δρόσου οφείλεται σε λόγους γενικότερων πολιτικών επιλογών των ΑΝΕΛ αλλά και για την εσωκομματική θεσμική λειτουργία του κόμματος.
Οι ίδιες καλά πληροφορημένες πηγές, διέψευδαν ότι υπήρξε σύγκρουση του κ. Δρόσου με τον αντιπρόεδρο των ΑΝΕΛ Παναγιώτη Σγουρίδη.
Λένε χαρακτηριστικά ότι οι λόγοι της παραίτησης αφορούν την θεσμική λειτουργία του κόμματος και δεν έχουν σχέση με πρόσωπα.
Τέλος, επισημαίνουν ότι οι λόγοι «είναι πολιτικοί και οριστικοί…».
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom