Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Χανιά: Συνελήφθη η μητέρα του 4χρονου που έπεσε απ’τον δεύτερο όροφο

Τι ισχυρίστηκε στις αρχές - Σε κρίσιμη κατάσταση το αγγελούδι που ήταν μόνο στο σπίτι και έπεσε από μπαλκόνι

Εντοπίστηκε τελικά και συνελήφθη η μητέρα του τετράχρονου αγοριού που λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι έπεσε από τον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε με την οικογένειά του, στη συμβολή των οδών Αν.Γογονή και Αναπαύσεως.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο του ατυχήματος, αναζήτησαν τους γονείς του παιδιού αλλά τότε διαπίστωσαν οτι ο 4χρονος ήταν μόνος στο σπίτι και έτσι, χωρίς να υπάρχει κανείς να το σταματήσει, βγήκε στο μπαλκόνι και έπεσε στο κενό.

Έπειτα από περίπου δύο ώρες συνελήφθη η μητέρα του η οποία ισχυρίστηκε στις αρχές ότι βγήκε για λίγο έξω από το σπίτι για να μεταβεί στο μινι μάρκετ και θα επέστρεφε σύντομα, οπότε άφησε το αγοράκι μόνο του. Την ίδια ώρα ο πατέρας του παιδιού βρισκόταν στη δουλειά.

Η γυναίκα συνελήφθη με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου. Πρόκειται ουσιαστικά για μια διαδικασία που ακολουθείται τυπικά και προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη για να βρεθεί δίπλα στο παιδί της στο νοσοκομείο.

Το τετράχρονο αγόρι φέρει πολλαπλά τραύματα κυρίως στο κεφάλι και στο πρόσωπο και αναμένεται να μεταφερθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ.
https://flashnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom