Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Το Σωματείο "Δικαίωμα στη Ζωή" ενημερώνει για τους πλειστηριασμούς της εβδομάδας


Το Σωματείο "Δικαίωμα στη Ζωή" ενημερώνει ότι την Τετάρτη 26/9/18 – Πέμπτη 27/9/18 και Παρασκευή 28/9/18 στο Νομό μας έχουν προγραμματιστεί να γίνουν δεκαέξι (16) πλειστηριασμοί.

Στο Ειρηνοδικείο Αγρινίου έντεκα (11), οι οποίοι έχουν μετατραπεί σε ηλεκτρονικούς και θα πραγματοποιηθούν:
Δύο (2) από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Αθηνών.
Πέντε (2) από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Πατρών.
Δύο (2) από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Ναυπάκτου.
Δύο (2) από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Λευκάδος.

Στο Ειρηνοδικείο Βόνιτσας πέντε (5), οι οποίοι έχουν μετατραπεί σε ηλεκτρονικούς και θα πραγματοποιηθούν από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Βόνιτσας.

Αφορούν σπίτια, μαγαζιά, αγροτεμάχια, επιχειρήσεις.

Γι' αυτή την εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί πανελλαδικά 558 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.
Από αρχές Σεπτεμβρίου και μετά, το τελεσίγραφο της Ε.Ε. και της Ε.Κ.Τ., έχουμε την πλήρη απελευθέρωση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών της 1ης κατοικίας, χωρίς πλέον κανένα χρηματικό όριο.

Σύμφωνα με τους στόχους που έχουν τεθεί στο πλαίσιο της μεταμνημονιακής επιτήρησης κάθε μήνα θα πρέπει να γίνονται 3.000 πλειστηριασμοί. Φέτος θα ξεπεράσουν τις 30.000 ενώ το 2019 θα πρέπει να φτάσουν τουλάχιστον τις 50.000.

Ο αντικειμενικός στόχος της κυβέρνησης είναι η μείωση των κόκκινων δανείων που επιβαρύνουν το τραπεζικό σύστημα και φτάνουν στο 43,4% του συνόλου με την αξία τους να διαμορφώνεται στα 27,6 δισ. ευρώ. Από αυτά οι τράπεζες έχουν ήδη καταγγείλει δάνεια που πλησιάζουν στα 11,6 δις. ευρώ.

Άμεση παύση των διώξεων των αγωνιστών κατά των πλειστηριασμών
Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αποστέλλει κλητεύσεις σε συναγωνιστές των Κινημάτων πανελλαδικώς (Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Βόλο – Πρέβεζα – Καλαμάτα κ.α.), λόγω παρεμπόδισης διενέργειας πλειστηριασμών αλλά και σε παρεμβάσεις, όπως διακοπών ρεύματος, ιδιωτικοποίησης και διάλυσης της Δ.Ε.Η., ενάντια στην πώληση λιγνιτικών και υδροηλεκτρικών εργοστασίων αλλά και στην πώληση του νερού και των πηγών, στην κατασκευή Αιολικών Πάρκων και εν γένει στην καταστροφή της δασικής έκτασης αλλά και της οικολογικής καταστροφής (Σκουριές - Δέλτα του Αχελώου κ.ά.).

Οι συλλήψεις εναντίον των μελών των Κινημάτων και γενικά του λαού που εναντιώνεται στα Ειρηνοδικεία και τα Συμβολαιογραφικά γραφεία κατά της αρπαγής της λαϊκής περιουσίας αλλά και εν γένει στις παραστάσεις διαμαρτυρίας για τα θέματα που παραπάνω αναφέρθηκαν, δεν μας τρομοκρατεί, δεν μας φοβίζει, αντίθετα μας δυναμώνει.

Παλεύουμε και αντιστεκόμαστε ενάντια:
  1. Στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και την αρπαγή της λαϊκής περιουσίας.
  2. Στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για χρέη από 500 € και άνω, από Εφορία, Ασφαλιστικά ταμεία, ΔΕΚΟ, Εταιρείες Κοινοχρήστων και Δήμους που άρχισαν από 27 Απριλίου.
  3. Στις διακοπές ρεύματος και νερού που είναι κοινωνικά αγαθά.
ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom