Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Τέμπη: Οργή συγγενών θυμάτων για την υπουργοποίηση της Παπακώστα - «Δοκιμάζουν τις αντοχές μας»

Μήνυση κατά της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας

Η συμμετοχή της Κατερίνας Παπακώστα στην εξεταστική Επιτροπή για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών σε συνδυασμό με την προ μερικών ωρών υπουργοποίησή της προκαλεί αντιδράσεις σε συγγενείς των θυμάτων που δεν κρύβουν την οργή τους.

Ειδικότερα, ο Νίκος Πλακιάς που έχασε τις δίδυμες κόρες του Θώμη και Χριστίνα και ο αδερφός του Δημήτρης που έχασε την κόρη του Αναστασία, εξαπολύουν βολές στο άκουσμα της ανακοίνωσης πως η κ. Παπακώστα αναλαμβάνει τη θέση της υφυπουργού στο υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.

«Το έκανε το χρέος της στην εξεταστική επιτροπή και από ότι φαίνεται ανταμείφθηκε για τις επιδόσεις της» το «φαρμακερό» σχόλιο του Νίκου Πλακιά. «Σήμερα για ακόμα μια φορά, δοκιμάζουν τις αντοχές μας» η ανάρτηση του αδελφού του, Δημήτρη.

Η βουλεύτρια Τρικάλων της ΝΔ πριν λίγη ώρα ορκίστηκε ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού και αναλαμβάνει ένα κρίσιμο χαρτοφυλάκιο.

«Αφού τακτοποίησε τις δικές μας οικογένειες εκεί, τώρα ήρθε η ώρα να τακτοποιήσει και τις οικογένειες όλης της Ελλάδας.

Α !!! αν ανοίξει και καμμία προανακριτική και ψάχνουν για κασκαντέρ μην διστάσεις στιγμή και το υπουργείο είναι κοντά.

Καλή αποτυχία σας εύχομαι στα καθήκοντα σας αν και είναι σίγουρη», έγραψε ο Νίκος Πλακιάς.

«Ξαφνικά μετά την εξεταστική των ΤΕΜΠΩΝ, ανέβηκε τα σκαλοπάτια στην ιεραρχία του κόμματος δυο – δυο. Έτσι, και εγώ θα την κυνηγάω δυο φορές τώρα !!» διαβάζουμε στην ανάρτηση του Δημήτρη Πλακιά.

Μηνυτήρια αναφορά κατά της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας

Να σημειώσουμε πως όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, οι Δημήτρης και Νίκος Πλακιάς κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας της Λάρισας για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την υπόθεση.

Όπως δήλωσαν στρέφονται κατά της υπηρεσίας γιατί, όπως υποστηρίζουν, ενώ υπήρχε αρκετό βιολογικό υλικό από τα αγαπημένα τους πρόσωπα ποθ χάθηκαν με τραγικό τρόπο δεν έγιναν οι προβλεπόμενες εξετάσεις (τοξικολογικές κ.α.). Επίσης, καταφέρονται εναντίον της, επειδή, όπως τονίζουν, η Ιατροδικαστική Υπηρεσία δεν προχώρησε σε νεκροψία, αλλά μόνο σε νεκροτομή, αφού δεν μετέβη ιατροδικαστής άμεσα στο σημείο.

https://www.in.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom