Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Κως: Το SMS που έστειλε η Αναστάζια στον σύντροφό της ίσως κρύβει τη λύση του εγκλήματος (φωτο)

Τα ταξίδια της Αναστάζια σε όλο τον κόσμο και η οικονομική άνεση του ζευγαριού στο «μικροσκόπιο» των Αρχών

Ο πατέρας της 27χρονης είπε ότι η κόρη του εμπιστευόταν τους λάθος ανθρώπους - Εφυγαν για Πολωνία η μητέρα και ο σύντροφος της κοπέλας.

Όσο συνεχίζεται η έρευνα για την εξιχνίαση του εγκλήματος με θύμα την 27χρονη Αναστάζια στην Κω και τα ερωτήματα παραμένουν πολλά και αναπάντητα, πολωνικά ΜΜΕ φέρνουν στο φως της δημοσιότητας νέες δηλώσεις του πατέρα της άτυχης νεαρής γυναίκας, ενώ κλειδί πιθανόν θεωρείται το επίμαχο μήνυμα που έστειλε στον φίλο της πριν από το μοιραίο τέλος. 

«Κατάφερε να στείλει ένα στίγμα τοποθεσίας όπου υποτίθεται θα έδιναν ραντεβού. Ο 28χρονος πήγε αλλά δεν τη βρήκε εκεί» είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας της.

Εν τω μεταξύ, για την Πολωνία αναχώρησαν η μητέρα και ο σύντροφος της Αναστάζια μαζί με την ομάδα ντετέκτιβ που είχε φέρει από τη χώρα της η μητέρα της άτυχης 27χρονης.
anastasia-tynisia
Η Αναστάζια στην Τυνησία
anastasia-ispania
Η Αναστάζια στην Ισπανία
Οπως γράφουν πολωνικά ΜΜΕ, η μητέρα της Αναστάζια έφθασε στην Κω την περασμένη Παρασκευή μαζί με ομάδα ντετέκτιβ. 

«Για την οικογένεια της νεαρής Πολωνής, ήταν ένα αδιανόητο πλήγμα. Ήταν αμέσως σαφές ότι η Αναστασία είχε πέσει θύμα ανθρωποκτονίας και ο κύριος ύποπτος ήταν ο 32χρονος Salhuddin S., ένας Μπαγκλαντεσιανός που ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τη γυναίκα ζωντανή. Τη Δευτέρα, 19 Ιουνίου, η μητέρα της Αναστασίας και ο φίλος της αντιμετώπισαν το εξαιρετικά οδυνηρό έργο της αναγνώρισης του πτώματος. 
Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τι πρέπει να ένιωσε η γυναίκα όταν, αργότερα εκείνη την ημέρα, είδε τον ύποπτο για την υπόθεση θανάτου της κόρης της να οδηγείται στο δικαστήριο. Για τους συγγενείς της Αναστασίας, το ταξίδι στην Ελλάδα περιείχε τεράστιες συναισθηματικές αποσκευές. Δεν είναι περίεργο, λοιπόν, που μόλις ολοκληρώθηκαν όλες οι διατυπώσεις, η μητέρα της 27χρονης και ο φίλος της αποφάσισαν να επιστρέψουν στην Πολωνία»  γράφει η πολωνική Fakt.pl.

Την ίδια ώρα, το wiadomosci.radiozet.pl αναρωτιέται αν το sms που έστειλε η Αναστάζια στον σύντροφό της είναι το κλειδί της λύσης του μυστηρίου. Πρόκεται για το μήνυμα που υποτίθεται ότι έστειλε η 27χρονη στον σύντροφό της, ενώ ήδη βρισκόταν στο σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού και φέρεται να του έγραφε ότι αισθανόταν «άβολα».
anastasia-gallia
Η Αναστάζια στην Γαλλία
anastasia-monte-karlo
Η Αναστάζια στο Μόντε Κάρλο

Προσθέτει, δε, σύμφωνα με όσα αφηγήθηκε ο πατέρας της: «Η Αναστασία δολοφονήθηκε με κτηνώδη τρόπο στο ελληνικό νησί της Κω. Εκεί εργαζόταν και ζούσε με τον σύντροφό της. Ο πατέρας της γυναίκας παραδέχτηκε ότι η κόρη του "βρισκόταν στο λάθος μέρος και εμπιστευόταν τους λάθος ανθρώπους''. Η κόρη του βρισκόταν σε αναρρωτική άδεια επειδή είχε κάψει το χέρι της. ''Την ημέρα που εξαφανίστηκε στις 10.30 το βράδυ, επρόκειτο να συναντήσει τον φίλο της στο μπαρ Alexander, μερικές εκατοντάδες μέτρα από τη δουλειά τους. Του τηλεφώνησε για να του πει ότι θα ήταν εκεί σε λίγα λεπτά, αλλά δεν έφτασε"».
anastasia-magiorka
Η Αναστάζια στην Μαγιόρκα
anastasia-kourasao
Η Αναστάζια στα νησιά Κουρασάο
Σύμφωνα με το εν λόγω πολωνικό μέσο, που επικαλείται δηλώσεις του πατέρα της Αναστάζια, η 27χρονη κατάφερε να στείλει ένα στίγμα τοποθεσίας όπου υποτίθεται θα έδιναν ραντεβού. Ο 28χρονος πήγε, αλλά δεν τη βρήκε εκεί. Μάλιστα, ο πατέρας της νεαρής φέρεται να τόνισε ότι ο φίλος της κόρης του ήθελε να δηλώσει αμέσως την εξαφάνισή της στην αστυνομία, αλλά του είπαν να το κάνει την επόμενη μέρα.

Τότε, πρόσθεσε ο πατέρας της δολοφονημένης γυναίκας, πήγε στο αστυνομικό τμήμα, αλλά η εντατική έρευνα ξεκίνησε μια ημέρα αργότερα: «Τότε ήταν που άρχισαν να εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, ανακάλυψαν τους αριθμούς της μοτοσικλέτας με την οποία υποτίθεται θα μετακινούνταν και έφτασαν στον δράστη».
anastasia-karaiviki
Η Αναστάζια στην Καραϊβική
anastasia-kanarioi-nisoi
Η Αναστάζια στις Κανάριες Νήσους
anastasia-aigyptos
Η Αναστάζια στην Αίγυπτο
anastasia-ollandia
Η Αναστάζια στην Ολλανδία
https://www.protothema.gr/
Τα ταξίδια της Αναστάζια σε όλο τον κόσμο και η οικονομική άνεση του ζευγαριού στο «μικροσκόπιο» των Αρχών
Στο μικροσκόπιο των Αρχών που έχουν αναλάβει να λύσουν το μυστήριο της φρικτής δολοφονίας της 27χρονης Πολωνής Αναστάζια Ρουμπίνσκα στην Κω και η ζωή της όπως αυτή παρουσιάζεται μέσα από το φωτογραφικό υλικό που είχε αναρτήσει η ίδια και ο σύντροφος της Μιχαήλ στα social media.
Αυτό που έχει προκαλέσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκτός από τους ψυχολογικούς λόγους για τους οποίους η 27χρονη χρησιμοποιούσε συνεχώς διάφορα φίλτρα ομορφιάς, προκειμένου να φαίνεται εντυπωσιακή και αψεγάδιαστη, είναι τα ταξίδια που πραγματοποιούσε τις περισσότερες φορές πάντα με τον σύντροφο, με τον οποίο είναι μαζί τουλάχιστον από το 2014 όταν εκείνη ήταν 18ετών.
Ταξίδια που στοίχιζαν πολλές φορές χιλιάδες ευρώ και σε μέρη που φαντάζουν σαν όνειρο για κάθε λάτρη των ταξιδιωτικών προορισμών. Η οικονομική άνεση του ζευγαριού είναι ένα από τα ερωτήματα που θέλουν οι αρχές να απαντηθεί άμεσα, προκειμένου ν ολοκληρώσουν έτσι το προφίλ της 27χρονης και του συντρόφους της.
Σύμφωνα με τις χρονολογίες που έχουν αναρτηθεί οι φωτογραφίες, τα ταξίδια για το ζευγάρι ξεκίνησαν το 2014 όταν επισκέφτηκαν μαζί την Αίγυπτο. Τον Οκτώβριο του 2016 η Ανάσταζια φωτογραφίζεται στην Τυνησία και τον Ιούλιο του 2017 στην Μαγιόρκα. Στην Ελλάδα η Αναστάζια είχε βρεθεί ξανά το 2017 στην Θεσσαλονίκη ενώ τον Μάιο του 2018 ταξίδεψε στο Λάγκος της Πορτογαλίας.

Την ίδια χρονιά και μάλιστα λίγους μήνες μετά τον Σεπτέμβριο του 2018 η Αναστάζια αναρτά φωτογραφίες από τις Κανάριες Νήσους και ένα χρόνο μετά τον Αύγουστο του 2019 από το Σαν Ρέμο της Ιταλίας. Τον Οκτώβριο του 2019 η Αναστάζια βρίσκεται στο Μόντε Κάρλο και τον Φεβρουάριο του 2020 στην Γαλλία. Τον Ιούλιο του 2020 ταξιδεύει στον Σαν Σεμπαστιάν της Ισπανίας και το 2021 στο Κουρασάο της Καραϊβικής. Μόνο για το 2023 η 27χρονη είχε προλάβει να πραγματοποιήσει ταξίδι στην Ολλανδία τον περασμένο Φεβρουάριο ενώ τον Απρίλιο είχε ταξιδέψει στο Μιλάνο.
https://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom