Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Ανελέητα funds ξεσπιτώνουν μητέρα και γιο ανάπηρους - «Μπλόκο» από φορείς και κατοίκους (φωτο & βίντεο)


Την έξωση μιας μητέρας και του παιδιού της, ανάπηροι και οι δύο, από το σπίτι τους στα Ανω Πετράλωνα επιδιώκουν τα ανελέητα funds.

Κόσμος έχει συγκεντρωθεί μπροστά στο σπίτι στήνοντας μπλόκο!

Μπλόκο στις αστυνομικές δυνάμεις έστησαν μπροστά από το σπίτι εργαζόμενοι, μαζικοί φορείς, και κάτοικοι της γειτονιάς των Πετραλώνων και κατάφεραν να μην πεταχτεί στο δρόμο η οικογένεια ανάπηρων.

Πρόκειται για προσφυγικό σπίτι στο οποίο κατοικούν μητέρα και γιος με ειδικές ανάγκες. Ο πατέρας πέθανε πριν ένα χρόνο και δυσκολεύτηκαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του δανείου.

Αμεση για μια ακόμα φορά η παρέμβαση εργαζομένων, μαζικών φορέων, κατοίκων της γειτονιάς των Πετραλώνων για να αποτραπεί έξωση, να μην πεταχτεί στο δρόμο οικογένεια ανάπηρων.

Από την πρώτη στιγμή άμεση, μαχητική και δυναμική ήταν η ανταπόκριση των κομμουνιστών. Κλιμάκιο της ΤΟ Αθήνας του ΚΚΕ, οι υποψήφιοι βουλευτές του Κόμματος Γιώργος Στεφανάκης, Χάρης Χουρδάκης, Κωνσταντίνα Κούνεβα και Χρήστος Κατσώτης βρίσκονται στο πλευρό της οικογένειας.

Ο πλειστηριασμός του σπιτιού έγινε πέρσι. Έχουν γίνει προς το παρόν δύο δικαστήρια, από τα οποία το ένα δικαιώνει την οικογένεια και εκκρεμεί και άλλο το 2025. Ωστόσο ο νέος ιδιοκτήτης που το απέκτησε στον πλειστηριασμό απαιτεί τώρα το ακίνητο και προχωρά σε έξωση, την οποία επιχείρησε και σήμερα συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων.

Η αξία του ακινήτου στα άνω Πετράλωνα ξεπερνά κατά πάρα πολύ το ύψος του δανείου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η 4η περίπτωση οικογένειας με ανάπηρο μέλος που κινδυνεύει να βρεθεί στο δρόμο!


Για μια ακόμα φορά ο κόσμος έσωσε το σπίτι μιας ακόμα οικογένειας, από τις εκατοντάδες χιλιάδες που κινδυνεύουν καθημερινά να βρεθούν στο δρόμο! 

«Από πάνω μας θα περάσετε, οι άνθρωποι δεν θα βγουν από το σπίτι» διαμήνυσαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: