Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Θεσ/κη: Αγρια καταδίωξη και σύλληψη οδηγού και δύο επιβατών - Πυροβολισμοί και τραυματίες (βίντεο ντοκουμέντο)


Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύλληψης των τριών ανδρών που καταδίωκαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (07.06.2023), όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο στην περιοχή της Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη και επιχείρησαν να το ελέγξουν.

Όμως, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς και παραβιάζοντας συνεχώς κόκκινα φανάρια. Οι αστυνομικοί τούς ακολούθησαν, κάνοντας χρήση φωτεινών και ηχητικών σημάτων.

Θεσσαλονίκη: Ο τραυματίας αστυνομικός και η σύλληψη των τριών

Στη συμβολή της Λεωφόρου Δενδροποτάμου με την οδό Αριστοτέλους στον Εύοσμο, ο ένας δικυκλιστής αστυνομικός προσέκρουσε σε διερχόμενο όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να διακομιστεί σε νοσοκομείο της πόλης όπου παραμένει για νοσηλεία.

Ο δεύτερος αστυνομικός συνέχισε να τους ακολουθεί και κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημα στην περιοχή των Αμπελοκήπων στην οδό Αρκαδίου, όπου και κατάφερε να συλλάβει τους τρεις άνδρες.

Θεσσαλονίκη: Πήγαν να εμβολίσουν τους αστυνομικούς

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του αυτοκινήτου επεδίωξε επανειλημμένως να πέσει πάνω στη μηχανή του αστυνομικού, ενώ πριν την ακινητοποίησή του πραγματοποίησε αναστροφή και προσπάθησε να εμβολίσει το δίκυκλο χωρίς να τα καταφέρει, καθώς ο αστυνομικός πυροβόλησε με το όπλο του στα λάστιχα του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να καταφέρει να το ακινητοποιήσει.

Κατά την επιχείρηση της σύλληψης τραυματίστηκε ελαφρά ο αστυνομικός και μεταφέρθηκε και αυτός σε νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών. Στην κατοχή του 27χρονου δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης.

Θεσσαλονίκη: Βίντεο από τις σκηνές άγριας καταδίωξης

Στα βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το newsit.gr αποτυπώνεται η στιγμή της σύλληψης των τριών ανδρών.

Όλη η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι από τους φάρους και τις σειρήνες και οι κάτοικοι της περιοχής βγήκαν στα μπαλκόνια τους για να δουν τι συνέβη.

Στα πλάνα του βίντεο που κατέγραψε κάτοικος της περιοχής διακρίνεται η μεγάλη κινητοποίηση των δυνάμεων της αστυνομίας που προχώρησαν στη σύλληψη του οδηγού και των δύο επιβατών, αλλά και η στιγμή που πραγματοποιείται έλεγχος στο όχημα.

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί οι συλλήψεις και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο ελέγχουν με φακούς στο χέρι το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom