Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Πειραιάς: Μυστήριο με την εξαφάνιση Σέρβου που θα ταξίδευε για την Κω


Συναγερμός έχει σημάνει για έναν 44χρονο Σέρβο ο οποίος εξαφανίστηκε από την περιοχή του Πειραιά.Το «Χαμόγελο του Παιδιού» έχει εκδώσει Missing Alert για τον Ράντοβαν Γιουράσικ, ο οποίος εξαφανίστηκε τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2023.

Μία ημέρα νωρίτερα, την Κυριακή ο Γιουράσικ είχε επιβιβαστεί σε λεωφορείο από την Σερβία προς την Αθήνα με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά καθώς θα ταξίδευε τη Δευτέρα για την Κω.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του 44χρονου την Τετάρτη (31/5) και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν αιτήματος των οικείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Γιουράσικ έχει ύψος 1,75 μ., έχει βάρος 85 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια. Δεν γνωρίζουμε τι φορούσε κατά την εξαφάνισή του.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: