Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

“Αγριωνίς Γαία”: Διανομή βιβλίων με θέμα το περιβάλλον σε δημοτικά σχολεία της Αιτ/νίας (φωτο)


Η ΑΜΚΕ” Αγριωνίς Γαία” Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων Δήμου Αγρινίου πραγματοποίησε τη διανομή βιβλίων, που αφορούν το περιβάλλον, σε δημοτικά σχολεία της Αιτωλοακαρνανίας στηρίζοντας έτσι τη δράση "Πράσινες συνήθειες - Όλοι μαζί για το περιβάλλον".

Μια ακόμη δράση της ΑΜΚΕ "Αγριωνίς Γαία" πραγματοποιήθηκε τηρώντας την υπόσχεση που είχε δώσει η πρόεδρος της κα.Βίκυ Αγγέλη πως θα είναι αρωγοί σε κάθε προσπάθεια που θα γίνεται για να βρίσκονται λύσεις που θα μπορούν να καλύπτουν τις όποιες ανάγκες, αλλά και ελλείψεις υπάρχουν στα δημοτικά σχολεία.

Στην συγκεκριμένη δράση προσφέρθηκαν βιβλία που έχουν κύριο θέμα τους το περιβάλλον.Αυτή Η επιλογή έγινε με σκοπό όχι μόνο να εμπλουτιστούν οι βιβλιοθήκες, αλλά και για να επιτευχθεί η ευαισθητοποίηση και επιμόρφωση των μικρών μαθητών σε σχέση με την σημασία της κινητοποίησης και συμμετοχής όλων στην προσπάθεια για την προστασία του φυσικού οικοσυστήματος του πλανήτη μας.

Η δράση αυτή έγινε με την συνεργασία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας καθώς με την ενεργή συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ειδικότερα με την αμέριστη συμπαράσταση του Αντιπεριφερειάρχη Βιώσιμης Ανάπτυξης Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Λάμπρου Δημητρογιάννη.

Αυτή ήταν η αρχή από ένα σύνολο δράσεων που θα ακολουθήσουμε με τίτλο: "Πράσινες συνήθειες - Όλοι μαζί για το περιβάλλον".

Κλείσαμε αυτό το κομμάτι ευχόμενοι καλό καλοκαίρι σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom