Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Ηράκλειο: Αγνοείται σκάφος με δυο άνδρες στη Χερσόνησο - Μεγάλη κινητοποίηση του Λιμενικού

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια των δύο ανδρών

Συναγερμός σήμανε στις Λιμενικές Αρχές το βράδυ της Τετάρτης στο Ηράκλειο καθώς έχουν χαθεί τα ίχνη δυο ανδρών σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Όπως αναφέρει το neakriti μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς δύο άνδρες, ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός χάθηκαν, ενώ είχαν πάει βόλτα με βάρκα σε περιοχή του δήμου Χερσονήσου στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Λιμενικό κινητοποιήθηκε ωστόσο με καθυστέρηση αφού οι φίλοι τους δεν ενημέρωσαν άμεσα τις αρχές για την εξαφάνισή τους.

Στην επιχείρηση εντοπισμού τους συνδράμουν πέντε σκάφη, τρία από το Ηράκλειο και ένα από το Γάζι, καθώς και ένα ακόμη από την Χερσόνησο.

https://www.neakriti.gr/

Update: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια των δύο ανδρών

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των δύο ανδρών που είχαν χαθεί ενώ είχαν πάει βόλτα με βάρκα σε περιοχή του δήμου Χερσονήσου. Οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν το πρωί της Πέμπτης 1 Ιουνίου, στην περιοχή κάτω από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Πρόκειται για δύο άνδρες έναν Έλληνα και έναν αλλοδαπό, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν και είναι καλά στην υγεία τους, όμως πρόκειται να μεταφερθούν προληπτικά στο νοσοκομείο.

https://www.neakriti.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: