Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: Ένταση με το «καλημέρα» ανάμεσα σε Κούγια και Ηλιάδη


Με ένταση ξεκίνησε η νέα εξέταση του Ανδρέα Ηλιάδη στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Η διαδικασία διακόπηκε πριν καλά καλά ξεκινήσει. Η δίκη, πάντως, ξεκίνησε ξανά λίγα λεπτά αργότερα.

Αιτία της διακοπής στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν μια ερώτηση του συνηγόρου της κατηγορούμενης, Αλέξη Κούγια, στον γιατρό Ανδρέα Ηλιάδη, για την οποία το δικαστήριο έκρινε πως έπρεπε να αποσυρθεί για να αποφασίσει αν θα την επιτρέψει.

Ο γνωστός ποινικολόγος ρώτησε τον μάρτυρα: «Δώσατε διαδικτυακή συνέντευξη στο twitter και περιγράψατε συμπεριφορές ανθρώπων. Με ποιο δικαίωμα; Με ποιο δικαίωμα δώσατε διαδικτυακή συνέντευξη και περιγράψατε συμπεριφορές ανθρώπων της οικογένειας Πισπιρίγκου ενώ είστε μάρτυρας γιατρός στην υπόθεση; Με ποιο δικαίωμα δώσατε συνέντευξη; Τι είστε; Ψυχίατρος; Εντατικολόγος;».

Η δίκη ξεκίνησε στις 10:00 το πρωί με τον Αλέξη Κούγια να ρωτάει τον διευθυντή της ΜΕΘ του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών Ρίου για το αν έχει δεχτεί κάποια μήνυση από την οικογένεια Πισπιρίγκου προηγούμενους μήνες.

Ωστόσο όταν ο Ανδέας Ηλιαδης απάντησε ότι δεν θυμάται το αντικείμενο της μήνυσης, που όντως του είχε γίνει από την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου και από τον Μάνο Δασκαλακη, η ένταση ήταν έκδηλη στη δικαστική αίθουσα.

Η έδρα δεν άφησε να γίνει η εν λόγω ερώτηση και τότε ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε ότι θα προσφύγει στο δικαστήριο προκειμένου να του επιτραπεί η ερώτηση που έθεσε στον Ανδρέα Ηλιαδη. 

Μάλιστα ανέφερε ότι είναι απαραίτητο να απαντηθεί αυτή η ερώτηση για να αναδειχθεί η αξιοπιστία του μάρτυρα. Έγινε η παρέμβαση της εισαγγελέως η οποία δεν επέτρεψε τελικά την ερώτηση του Αλέξη Κουγια.

Ωστόσο, μετά από λίγα λεπτά η έδρα επανήλθε και απέρριψε ομόφωνα την προσφυγή του συνηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom