Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Καβάλα: Μυστήριο με τον θάνατο της 68χρονης - Τα δύο σενάρια και η συνέχεια των ερευνών


Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τις συνθήκες θανάτου της 68χρονης κτηνοτρόφου που εντοπίστηκε νεκρή από τον ανιψιό της έξω από το ποιμνιοστάσιό της σε χωριό της Καβάλας το απόγευμα της Παρασκευής (2/6).

Όπως υποστηρίζει ο αδερφός της, η 68χρονη είχε ιστορικό κακοποίησης από τον σύζυγό της. Ο αδερφός της κτηνοτρόφου, μιλώντας στην ΕΡΤ, διατύπωσε την πεποίθηση ότι ο δολοφόνος της βρίσκεται στο στενό συγγενικό της περιβάλλον.

«Πολύ πιθανόν να είναι από το στενό συγγενικό της περιβάλλον. Βίωνε ενδοοικογενειακή βία εδώ και δεκαετίες. Υπήρχε ξυλοδαρμός, υπήρχε απειλή», δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στην δημόσια τηλεόραση.

Απίστευτη εξέλιξη στην Καβάλα – Εξετάζουν το ενδεχόμενο ο θάνατος της 68χρονης να προήλθε από… κριάρι!

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η γυναίκα κατέληξε από βαριά τραύματα. Αυτό όμως που προβληματίζει τους ιατροδικαστές -γι’ αυτό και πραγματοποιήθηκε δεύτερη αυτοψία στο σημείο του εγκλήματος από διαφορετικό ιατροδικαστή- είναι ότι στη σορό δε βρέθηκαν σημάδια πάλης.

«Το θύμα έφερε βαριές κακώσεις στο θώρακα. Διαπιστώθηκε εσωτερική αιμορραγία, ρήξη εσωτερικών οργάνων. Γνωρίζουμε ότι στην περιοχή υπάρχει ένα μεγάλο κριάρι. Περιμένουμε τα αποτελέσματα DNA από τα ρούχα του θύματος, για να διαπιστωθεί με ακρίβεια η αιτία του βίαιου θανάτου της γυναίκας», είπε μεταξύ άλλων ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κιφνίδης.

Με δεδομένο το ύψος της γυναίκας και του κριαριού αλλά και των σημείων των χτυπημάτων που έφερε στο κορμί της, εξετάζεται το ενδεχόμενο αν τα χτυπήματα τα κατάφερε το ζώο, και γι’ αυτόν τον λόγο την Τρίτη θα ληφθεί δείγμα DNA από τα ρούχα και τα νύχια της, ώστε να διακριβωθεί εάν συνδέονται οι κακώσεις, καθώς και αν θα εντοπιστούν τρίχες ή DNA ζώου.

Όλα τα ενδεχόμενα μέχρι αυτήν την ώρα είναι ανοικτά. Σημειώνεται ότι η κηδεία της άτυχης γυναίκας έγινε το Σάββατο (3/6).

https://thesstoday.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom