Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Καβάλα: Ανήσυχοι οι κάτοικοι στο Ποδοχώρι μετά τη δολοφονία της 68χρονης κτηνοτρόφου


«Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας», δηλώνει κάτοικος του χωριού για τη δολοφονία της 68χρονης κτηνοτρόφου που συγκλόνισε το Ποδοχώρι Καβάλας, καθώς η άτυχη γυναίκα δεν φαινόταν να είχε κόντρες ή διενέξεις με άλλους.

Η τοπική κοινωνία της Καβάλας είναι συγκλονισμένη από τη δολοφονία της 68χρονης, η οποία βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (3.6.2023) στο ποιμνιοστάσιο που βρίσκεται λίγα μέτρα από το σπίτι της στο Ποδοχώρι.

Ωστόσο, από τη νεκροψία-νεκροτομή προέκυψε ότι δεν ήταν απλός θάνατος αλλά δολοφονία, καθώς ο ιατροδικαστής διαπίστωσε εκτεταμένες εσωτερικές κακώσεις που προφανώς προκλήθηκαν από κάποιον άλλον στο σώμα της 68χρονης.

Σύμφωνα με το proininews.gr, οι πρώτες υποψίες των Αρχών δεν επιβεβαιώθηκαν και οι έρευνες συνεχίζονται, καθώς εξετάζονται τουλάχιστον άλλα 2 διαφορετικά σενάρια για τη δολοφονία της 68χρονης.

«Ήταν ήσυχος τύπος, δεν κυκλοφορούσε πολύ, δεν είχε προβλήματα με κανέναν, περνούσε πολύ χρόνο στο ποιμνιοστάσιο της», αναφέρει στο ThessToday.gr, ο κοινοτάρχης της περιοχής, Χρήστος Διαμαντίδης.

Οι κάτοικοι είναι τρομοκρατημένοι και φοβούνται μήπως ο δράστης είναι ανάμεσά τους. «Έχουμε στεναχωρηθεί πάρα πολύ, στην αρχή νομίσαμε ότι πέθανε από φυσικά αίτια και μετά μάθαμε ότι τη σκότωσαν», δηλώνει στο Thesstoday.gr κάτοικος του χωριού.

«Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας και δεν είναι και ό,τι καλύτερο να φοβόμαστε όλοι για το ποιος μπορεί να το έκανε», συμπληρώνει ο κάτοικος του χωριού.

«Το μυαλό μας δεν πάει πουθενά», δηλώνει συγγενής της στο newsit.gr

Ένας ανιψιός του συζύγου της άτυχης γυναίκας περιγράφει σοκαρισμένος στο newsit.gr όλα όσα έγιναν και αναφέρει«Είναι σίγουρο πως έχουμε έγκλημα. Κάποιος το έκανε. Όμως δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη για το ποιος μπορεί να το έκανε και για ποιο λόγο. Η θεία μου ήταν ένας πολύ ήσυχος άνθρωπος και δεν είχε κανένας λόγο να της το κάνει αυτό. Το ερευνά η αστυνομία και πιστεύω θα μάθουμε σύντομα.

Το μυαλό μας δεν πηγαίνει πουθενά. Ο θείος μου και η γυναίκα αυτή που έχασε τη ζωή της με αυτόν τον τρόπο ασχολιόντουσαν με την κτηνοτροφία, αλλά μη φανταστείτε, δέκα ζώα είχαν μετρημένα. Παιδιά δεν είχαν και έμεναν οι δυο τους.

Την Παρασκευή ξαφνικά μάθαμε ότι την έψαχνε ο σύζυγός της και λίγη ώρα μετά βρέθηκε νεκρή κοντά στο μαντρί. Περίπου 400 μέτρα από το σπίτι. Συνήθως πήγαινε στα ζώα και το απόγευμα επέστρεφε στο σπίτι της. Εκείνο το απόγευμα δεν επέστρεψε και άρχισε να την ψάχνει ο σύζυγος της.

Αμέσως κάλεσε για βοήθεια και την βρήκε ένας άλλος ανιψιός τους νεκρή εκεί στο σημείο. Τα χτυπήματα δεν φαίνονταν με την πρώτη ματιά, οπτικά. Η νεκροψία έδειξε ότι είχε εσωτερικά χτυπήματα, τα οποία έγιναν από κάποιον άνθρωπο. Ακόμα γίνονται έρευνες από την αστυνομία και όταν πρέπει θα μάθουμε όλα όσα έγιναν. Μακάρι να έχουμε νέα σύντομα».

«Ήταν πάντως μία πολύ ήσυχη γυναίκα που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα, δεν είχε ποτέ διενέξεις και διαφορές με κανέναν», καταλήγει ο ανιψιός του συζύγου της άτυχης γυναίκας.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom