Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Ανοίγει η βεντάλια των ερευνών για τον θάνατο της 27χρονης στην Κω - Τι αναζητούν οι Αρχές


Νέος κύκλος ερευνών ανοίγει στην Κω για την υπόθεση της Πολωνής Αναστάζια, με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν τον στραγγαλισμό ως την αιτία θανάτου της άτυχης 27χρονης.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στην Κω, με τους αστυνομικούς να «ξεψαχνίζουν» όλα τα στοιχεία και έτσι τις επόμενες ώρες αναμένεται και άλλα άτομα να βρεθούν ενώπιον των αστυνομικών που έχουν αναλάβει την υπόθεση του θανάτου της κοπέλας και κάνουν την προανάκριση, προκειμένου να καταθέσουν πού βρίσκονταν το μοιραίο βράδυ και αν γνωρίζουν λεπτομέρειες σχετικά με τις κινήσεις της 27χρονης και όχι μόνο.

Ανάμεσα σε αυτούς δεν αποκλείεται να είναι και ο συγκάτοικος του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού, που έχει καταγωγή από το Πακιστάν, καθώς ερευνάται πού βρισκόταν και τι έκανε τις ώρες του τραγικού συμβάντος και τις ημέρες που η άτυχη Αναστάζια αναζητούταν από τις Αρχές.

Στον 32χρονο από το Μπαγκλαντές που κρατείται, δεν έχει αποκαλυφθεί από τους αστυνομικούς ότι στην περιοχή Αλυκές βρέθηκε η σορός της 27χρονης. Το μόνο που έχει ισχυριστεί ο ίδιος στους αστυνομικούς έως τώρα, είναι ότι το μοιραίο βράδυ είχε σεξουαλική επαφή με την 27χρονη στο σπίτι του και ότι μετά δεν ξέρει τι συνέβη στην νεαρή γυναίκα.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, σε περίπτωση που σκότωσε εκείνος την 27χρονη, να έχει συνεργό. Και αυτό γιατί το σημείο που εντοπίστηκε η σορός της κοπέλας, δεν θα μπορούσε να μεταφερθεί εκεί μόνο από ένα άτομο.

Η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας βρίσκεται από χθες στην Κω και αυτήν τη στιγμή είναι στο δικαστικό μέγαρο του νησιού, ενώ μέχρι το απόγευμα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η νεκροψία-νεκροτομή της Αναστάζια στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Ρόδου.

Την ίδια ώρα, το κινητό της Αναστάζια έχει μπει στο μικροσκόπιο των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. και ερευνώνται οι κλήσεις που έγιναν και τα μηνύματα που αντάλλαξε την Δευτέρα, την μέρα που εξαφανίστηκε η αδικοχαμένη 27χρονη.

Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom