Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Αργολίδα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Αρχιμανδρίτης που έστειλε πορνογραφικό υλικό στον 12χρονο (βίντεο)


Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 40χρονος Αρχιμανδρίτης ο οποίος κατηγορείται ότι έστειλε χυδαίο βίντεο σε 12χρονο στην Αργολίδα - Στις 16 Ιουνίου ορίστηκε η δίκη του - Θα ερευνηθεί εάν είχε στείλει ερωτικά βίντεο και σε άλλους ανηλίκους.

Ο Αρχιμανδρίτης είχε συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτόφωρου, και αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος μέχρι τη δική, η οποία ορίστηκε για τις 16 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον Αρχιμανδρίτη απαγορεύτηκε να πλησιάζει τον ανήλικο σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων αλλά και να επικοινωνεί μαζί του με οποιονδήποτε τρόπο.

Οι αρχές θα ερευνήσουν τώρα και το εάν ο Ιερέας έχει στείλει ερωτικά βίντεο και σε άλλους ανηλίκους.

Στο δικαστήριο οδηγήθηκε, νωρίτερα, ο σάτυρος ιερέας από την Ερμιονίδα.

Ο ιερέας, ο οποίος ήταν και δάσκαλος κατηχητικού, είχε συχνή επαφή με τη νεολαία της περιοχής γεγονός που προκαλεί ανησυχία στις αρχές ότι μπορεί να έχει μεγαλύτερη δράση από αυτή που αποκαλύφθηκε.

Ο ίδιος δια του δικηγόρου του υποστήριξε οτι έστειλε... κατά λάθος το βίντεο στον 12χρονο «καθώς νόμιζα ότι είχα στείλει γραπτό μήνυμα σε άλλον ενήλικα που είχε ίδιο όνομα».

Η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης είχε ανακοινώσει ότι έθεσε σε αργία τον σάτυρο ιερέα δίνοντας στη δημοσιότητα και το όνομά του: «Η `Ιερά Μητρόπολις "Υδρας, Σπετσών & Αιγίνης άνακοινοί ότι ό Άρχιμ. π. `Ιερόθεος Λουμουσιώτης κληρικός τής καθ' `Ημάς `Ιεράς Μητροπόλεως έτέθη σέ αργία ως διαλευκάνσεως τής ύποθέσεώς του γιά αδίκημα διωκόμενον άπό τόν Ποινικόν Κώδικα καί ταυτοχρόνως άπό τούς `Ιερούς Κανόνας τής `Εκκλησίας».

Η μητέρα του 12χρονου μιλώντας στο protothema.gr είπε, πριν από λίγες ημέρες, ότι ο ιερέας δεν πρόλαβε να ασελγήσει σε βάρος του γιατί το παιδί μίλησε στους γονείς του για το χυδαίο μήνυμα που έλαβε από τον "σάτυρο" κατηγορούμενο.

Η ίδια, μάλιστα, εκτιμά πως υπάρχουν και άλλα παιδιά τα οποία έλαβαν το βίντεο με τις άσεμνες χειρονομίες στο messenger τους.

«Υπάρχει μια σοβαρότητα τι έχει γίνει στα υπόλοιπα παιδιά. Εγώ αυτό προσπαθώ να βγάλω, τι έχει γίνει και με άλλα παιδιά. Το δικό μου παιδί δεν το έχει ακουμπήσει, δεν πρόλαβε. Αν το είχε ακουμπήσει θα ήμουν εγώ στη θέση του τώρα, να δικάζομαι. Δεν το έχει ακουμπήσει, το προλάβαμε γιατί το παιδί μας μίλησε αμέσως και αμέσως δράσαμε με τη Δίωξη. Καταλαβαίνουμε από τη συνομιλία και όλα αυτά πως υπάρχει και άλλο 'παρακλάδι' », είπε η μητέρα του 12χρονου την ώρα που η Ασφάλεια Ναυπλίου έχει βάλει στο "μικροσκόπιο" τα κινητά και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του 40χρονου.

https://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom