Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Θρίλερ στην Κω: Τα 11 κρίσιμα λεπτά - Στο μικροσκόπιο η σχέση της 27χρονης, του συντρόφου της και του 32χρονου


Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία, η σορός της οποίας εντοπίστηκε στην περιοχή Αλυκές στην Κω. Η άτυχη γυναίκα βρήκε μαρτυρικό θάνατο από στραγγαλισμό.

Βασικός ύποπτος χωρίς όμως να έχει πει το παραμικρό, είναι ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, που ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη 21 Ιουνίου.

Ο 32χρονος κρατείται με τις κατηγορίες της αρπαγής της 27χρονης και για γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση, αφού ο ίδιος ομολόγησε ότι ήρθε σε ερωτική επαφή με την κοπέλα ενώ ήταν μεθυσμένη, αλλά με τη συναίνεσή της, όπως έχει υποστηρίξει.

Οι Αρχές «ξεσκονίζουν» τα κινητά της 27χρονης, του 32χρονου αλλά και του συντρόφου της που τη Δευτέρα κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση και η ανακρίτρια τον είχε ενώπιον της επί δύο ώρες.

Κάποια μηνύματα που εντοπίστηκαν προκάλεσαν απορίες για τις σχέσεις του ζευγαριού το τελευταίο διάστημα και για το κατά πόσο ο 32χρονος ήταν γνωστός τους και είχαν επαφές μαζί του και στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία η κοπέλα φαίνεται να έχει εκφράσει στον σύντροφό της τους φόβους της, δηλαδή ότι κάτι δεν πάει καλά και δεν νιώθει άνετα στο σπίτι του 32χρονου όπου βρισκόταν και του είχε δώσει και το στίγμα σε ποιο σημείο ακριβώς βρισκόταν.

Επιπλέον ο βασικός ύποπτος, παραδέχεται ότι υπήρχε συνεύρεση με την θέληση της 27χρονης κι αναφέρει επίσης ο 32χρονος ότι η κοπέλα είχε πάει στο σπίτι του με σκοπό να αγοράσει χασίς.

Στο μεταξύ, η πρεσβεία της Πολωνίας στέλνει μεταφράστρια προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τις όποιες εξελίξεις στην υπόθεση. Η μητέρα της Αναστάζια και ο σύντροφός της αναμένεται να αναχωρήσουν σήμερα από την Κω. Οι αστυνομικοί τούς είπαν ότι μπορούν να φύγουν από το νησί, αλλά θα πρέπει να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να επιστρέψουν αν τους χρειαστούν οι Αρχές.

Τα 11 κρίσιμα λεπτά και η «τυφλή» έξοδος

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές έχει ισχυριστεί ότι η Αναστάζια τού υπέδειξε πού να την αφήσει όταν έφυγαν από το σπίτι του. Αστυνομικοί πήγαν στο συγκεκριμένο σημείο, ωστόσο δεν εντόπισαν κάποιο στοιχείο που να «μαρτυρεί» την παρουσία της στην περιοχή. Επίσης από κάμερες κοντά στο σπίτι του 32χρονου έχουν καταγραφεί ο ίδιος και η κοπέλα να μπαίνουν εκείνη την ημέρα στο σπίτι του, ωστόσο δεν υπάρχουν εικόνες που να την δείχνουν να βγαίνει από αυτό.

Πηγές με γνώση της υπόθεσης που επικαλείται η εφημερίδα «Καθημερινή», είπαν ότι «πίσω από το σπίτι του 32χρονου υπάρχει άλλη έξοδος που είναι «τυφλή», δεν καλύπτεται δηλ. από κάμερες. Έτσι θα μπορούσε να μεταφέρει την Αναστάζια μέσω αυτής της εξόδου με τη βοήθεια κάποιου συνεργού χωρίς να τους δει κανείς».

Κως

Σχετικά με τον δεύτερο ύποπτο, τον συγκάτοικο του 32χρονου, που εξετάζεται αν τον βοήθησε για τη μεταφορά της 27χρονης, οι Αρχές εκτιμούν ότι ίσως εμπλέκεται στην υπόθεση με αυτόν τον ρόλο. Πάντως έχει υποπέσει σε σημαντικές αντιφάσεις, καθώς ενώπιον των Αρχών υποστήριξε πως την ημέρα που εξαφανίστηκε η 27χρονη δεν είδε να έρχονται στο σπίτι ούτε η ίδια ούτε ο 32χρονος συγκάτοικός του, κάτι που αργότερα διαψεύστηκε από τον ίδιο.

Καταλυτική για τον εντοπισμό της σορού της Αναστάζια υπήρξε μια μαρτυρία βάσει της οποίας κάποιος είδε τον 32χρονο συλληφθέντα να τρέχει πανικόβλητος από το σπίτι του, να λείπει 11 λεπτά και να επιστρέφει.

«Την τελευταία ημέρα των ερευνών η ακτίνα της έρευνας «έπεσε» στα 1.200 μέτρα από το σπίτι του 32χρονου. Υπήρξε μια σημαντική μαρτυρία ότι κάποιος τον είδε να τρέχει πανικόβλητος από το σπίτι του και ότι έκανε μια απόσταση 11 λεπτών και επέστρεψε. Αυτό επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια από την Αστυνομία. Τα 11 λεπτά μπήκαν στον χάρτη και έδειξαν απόσταση 1,5 χιλιομέτρου από το σπίτι του» τόνισε ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Κω, Γιώργος Μαυρίδης.

Την ίδια ώρα ερωτήματα υπάρχουν για το πότε μεταφέρθηκε η σορός της 27χρονης στο συγκεκριμένο σημείο όπου εντοπίστηκε καθώς είναι μια περιοχή που είχε ερευνηθεί κατ’ επανάληψη τις προηγούμενες ημέρες.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom