Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Παρέμβαση του ΠΑΣΥΜΗΤΕ στη ΒΟΥΛΗ και υπόμνημα για το Κ.Ε.Β.Αυλίδας


Πραγματοποιήθηκε σήμερα(21/3/23) η δεύτερη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της ΒΟΥΛΗΣ, στη συζήτηση επί του ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ:

«Πλαίσιο ρύθμισης οφειλών και άλλες φορολογικές και τελωνειακές ρυθμίσεις, προστασία των συντάξεων από τον πληθωρισμό και άλλες διατάξεις για τη στήριξη της κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας».

Στη σημερινή συνεδρίαση, κατά τη διαδικασία της ακρόασης Φορέων, συμμετείχε ο ΠΑΣΥΜΗΤΕ με ομιλία του προέδρου του ΔΣ και με την κατάθεση σχετικού υπομνήματος προς τους Βουλευτές και τα μέλη της Επιτροπής.

Ο ΠΑΣΥΜΗΤΕ έχει πραγματοποιήσει σειρά πρωτοβουλιών και παρεμβάσεων σχετικά με την πολυετή εκκρεμότητα της Δημόσιας της ακίνητης περιουσίας της ΕΡΤ, καθώς και με το θέμα της χρήσης και λειτουργίας των ραδιοφωνικών συχνοτήτων Μεσαίων και Βραχέων κυμάτων, όπως και των εγκαταστημένων υποδομών και του εξοπλισμού της ΕΡΤ ΑΕ.

Με επιχειρήματα τεκμηριωμένα περιγράψαμε τις θέσεις μας και ζητήσαμε την απόσυρση του άρθρου 59 του σχεδίου νόμου, που καταργεί το Κέντρο Εκπομπής Βραχέων Αυλίδας και παραβιάζει συνταγματικούς κανόνες και υποχρεώσεις.

Για την ενημέρωσή σας παρακαλούμε δείτε το συνημμένο υπόμνημα, που κατάθεσε ο ΠΑΣΥΜΗΤΕ στη ΒΟΥΛΗ.

Το ΔΣ του ΠΑΣΥΜΗΤΕ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΥΠΟΜΝΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom