Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Καλλιθέα: Τέσσερις συλλήψεις για τον 11χρονο ΑμεΑ που ακροβατούσε σε περβάζι


Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησαν οι Αρχές μετά την δημοσιοποίηση του περιστατικού στην Καλλιθέα, όπου ένα 11χρονο παιδί με ειδικές ανάγκες (ΑμεΑ) βρέθηκε να περπατά σε περβάζι του 3ου ορόφου.

Ο 11χρονος γλίτωσε από θαύμα όταν στο κέντρο θεραπειών που φιλοξενείται στην Καλλιθέα, ξέφυγε της προσοχής των φροντιστών του και βρέθηκε να ακροβατεί στο παράθυρο.

Συνελήφθησαν 4 άτομα για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο ζωής στην Καλλιθέα

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ, το περιστατικό με το 11χρονο παιδί (ΑμεΑ) στο κέντρο θεραπειών στην Καλλιθέα σημειώθηκε πριν από μια εβδομάδα, την περασμένη Τρίτη (14.03.2023).

Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν από κάτοικο της περιοχής που είδε το παιδάκι να ακροβατεί κυριολεκτικά στο πρεβάζι παραθύρου του 3ου ορόφου στο εν λόγω κέντρο ειδικής αγωγής. Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας ΄μία 30χρονη που ήταν υπεύθυνη και άλλους τρεις εργαζόμενους. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

Η σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της 14-3-2023 στην Καλλιθέα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), τρεις ημεδαπές, 30 και 24 ετών και 35χρονος ημεδαπός για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο ζωής από κοινού.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 14-3-2023, έπειτα από καταγγελία στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης για ανήλικο που διατρέχει κίνδυνο, διότι εθεάθη να βρίσκεται εξωτερικά παραθύρου σε κέντρο ειδικής αγωγής στην Καλλιθέα, ανωτέρω αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο προς εξέταση των καταγγελλομένων.

Κατόπιν έρευνας των αστυνομικών στο χώρο, ανευρέθησαν η 30χρονη ως προσωρινά υπεύθυνη καθώς και οι υπόλοιποι τρεις εργαζόμενοι και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφάλειας Καλλιθέας, το οποίο επιλήφθηκε προανακριτικά της υπόθεσης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

https://www.enikos.gr/

Remaining Time 0:00
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom