Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Βρέθηκε το αυτοκίνητο του αγνοούμενου ζευγαριού των Αμερικανών - Βουτιά στον Ταϋγετο (φωτο)

Τραγικός επίλογος – Νεκρό σε χαράδρα του Ταϋγέτου το ζευγάρι των Αμερικανών (βίντεο)

Στην περιοχή «Πέντε δρόμοι» στον Ταϋγετο φαίνεται να εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του ζευγαριού των Αμερικανών για το οποίο είχε σημάνει Silver Alert εδώ και περίπου τέσσερις εβδομάδες.

Στο σημείο πραγματοποιείται αυτή την ώρα μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής, με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, καθώς είναι απότομος ο γκρεμός. Από το σημείο φαίνεται το μπλε αυτοκίνητο του ζευγαριού, ενώ φαίνεται η μια πόρτα του ανοιχτή. Οι πυροσβέστες προσπαθούν να προσεγγίσουν το σημείο ώστε να διαπιστωθεί αν μέσα στο όχημα είναι το ζευγάρι ή όχι.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι οι David και Lucretia Robinson δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τις 23 Ιανουαρίου και για την αναζήτησή του έχει κινητοποιηθεί ολόκληρος μηχανισμός.



Το προηγούμενο διάστημα είχε οργανωθεί μεγάλη επιχείρηση για την αναζήτηση και τον εντοπισμό τους στην περιοχή, με τη συνδρομή και της εθελοντικής ομάδας ΟΑΚ 4X4 Μεσσηνίας.

Η κόρη του ζευγαριού σε ανάρτησή της στα social media είχε εκφράσει τη βεβαιότητα της ότι η γονείς της αυτοκτόνησαν. Μεταξύ άλλων στην ανάρτηση της αναφέρει: “Από σήμερα, οι γονείς μου αγνοούνται επισήμως και θεωρούνται νεκροί από δική τους θέληση (λεπτομέρειες δεν είναι διαθέσιμες, καθώς ήταν πολύ κλειστοί άνθρωποι). 

Βρίσκονταν στην Ελλάδα όταν συνέβη- δεν ξέρω πού πήγαν για να βάλουν τέλος στη ζωή τους, οπότε μέχρι να βρεθούν τα πτώματά τους χρειάζομαι τη βοήθεια της κοινότητάς μου για να παραμείνω λειτουργική. “Όσο περιμένω, δεν θέλω ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Ή ΟΙΚΤΟ! ».

https://www.newsit.gr/ & https://best-tv.gr/

Τραγικός επίλογος - Νεκρό σε χαράδρα του Ταϋγέτου το ζευγάρι των Αμερικανών

Με τραγικό τρόπο γράφτηκε ο επίλογος της εξαφάνισης του ηλικιωμένου ζευγαριού των Αμερικανών στη Μεθώνη, καθώς βρέθηκαν και οι δύο νεκροί σε χαράδρα στον Ταϋγετο.

Το ζευγάρι που για 40 μέρες είχαν χαθεί τα ίχνη του εντοπίστηκε στην περιοχή «Πέντε δρόμο». Το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή έσπευσαν Πυροσβεστικές και Αστυνομικές αρχές προκειμένου να διαπιστωθεί τι συμβαίνει. Αρχικά εντοπίστηκε ΙΧ αυτοκίνητο που αποδείχθηκε προ επρόκειτο για το όχημα του αγνοούμενου ζεύγους.

Άνδρες της ΕΜΑΚ με τη χρήση και drone σκάναραν την περιοχή εντοπίζοντας το άτυχο ζεύγος. Αυτή την ώρα εξελίσσεται η επιχείρηση ανάσυρσής των δυο σορών σύμφωνα με το best-tv.gr.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom