Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Τέμπη: «Δεν φταίμε, δεν ξέραμε, ρωτήστε τους άλλους, εμείς τα κάναμε καλά»! (βίντεο)

Ξεκίνησαν οι τηλεμαχίες της ντροπής πάνω στα θύματα της τραγωδίας

Δεν έχουν περάσει παρά ελάχιστα 24ωρα από την μεγαλύτερη εθνική τραγωδία των τελευταίων δεκαετιών και τα πολιτικά κόμματα καθώς και οι εκπρόσωποι αυτών ξεκίνησαν να σκυλεύουν πάνω στα πτώματα δεκάδων νεαρών συμπατριωτών μας.

Όποιος συντόνισε την τον τηλεοπτικό του δέκτη στον τηλεοπτικό σταθμό του MEGA, θα είδε ότι στην εκπομπή «Κοινωνία Ωρα MEGA» οι παρουσιαστές Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη φιλοξενούσαν εκπρόσωπους των τριών κομμάτων που έχουν οδηγήσει τη χώρα κυριολεκτικά στα βράχια.

Από τη Νέα Δημοκρατία παρίστατο ο βουλευτής Δημήτρης Μαρκόπουλος, από τον ΣΥΡΙΖΑ η Όλγα Γεροβασίλη και από το ΠΑΣΟΚ ο Κώστας Σκανδαλίδης.

Όπως ήταν αναμενόμενο, επιδεικνύοντας ένα απύθμενο θράσος οι εκπρόσωποι των ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας επιδίδονται σε ένα γαϊτανάκι μπηχτών. «Όχι δεν φταίμε εμείς. Εμείς παραλάβαμε μία χαοτική κατάσταση από το ΣΥΡΙΖΑ. Είχε απομείνει ένα 30 % από το έργο. Θα ολοκληρωνόταν τον Σεπτέμβριο. κ.ο.κ» για να απαντήσει η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ «Ναι αλλά τώρα το προσωπικό μειώθηκε κατά 60% ενώ επί της θητείας μας αριθμούσαμε περίπου 1417 εργαζόμενους. Τώρα υπάρχουν μέχρι και νοικιαζόμενοι.»

Στην γωνία του πλάνου η παρουσιάστρια Ανθή Βούλγαρη φούντωνε, όπως ακριβώς και κάθε ευσυνείδητος τηλεθεατής που έβλεπε αυτή την εικόνα. Μία εικόνα που διάολε είναι τουλάχιστον απαράδεκτη για να μην μιλήσουμε με χυδαίους όρους. 

Το κλάμα των μανάδων δεν έχει στερέψει, πατεράδες, αδέρφια, παππούδες και γιαγιάδες θρηνούν τα μπουμπούκια τους. Και έρχεστε εσείς να παίξετε το πολιτικό σας παιχνίδι πάνω σε μία τραγωδία που όμοιά της ο τόπος μας δεν είχε γνωρίσει;

Πριν ολοκληρωθεί αυτή η «εποικοδομητική» κουβέντα των εκπροσώπων των κομμάτων, η Ανθή  δίνει τον λόγο στον κ. Σκανδαλίδη κάνοντας ένα σχόλιο που βγαίνει από τις ψυχές όλων των Ελλήνων «Είστε όλα τα κόμματα ελεγχόμενα». 

Η παρουσιάστρια το επαναλαμβάνει και κάπου εκεί ο Κώστας Σκαναδαλίδης κάνει το λάθος να πει «Όχι όλα. Σας παρακαλώ πολύ. Τα ισοπεδώνετε όλα. Δεν γίνεται έτσι.» για να ανταπαντήσει η παρουσιάστρια «Σας ακούω.». Ο Σκανδαλίδης δίχως δεύτερη σκέψη εκτοξεύει δεύτερη ατάκα λέγοντας ότι εμείς φέραμε τις υποδομές στη χώρα.

Εκλογές έρχονται και όλοι μας πρέπει να είμαστε ιδιαιτέρως ήρεμοι με την ντροπιαστική εικόνα που θα λάβει χώρα τις επόμενες ημέρες στην Βουλή των Ελλήνων

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα τσακώνεται με την Νέα Δημοκρατία, η Νέα Δημοκρατία με το ΠΑΣΟΚ οι ευθύνες θα γίνονται μπαλάκι και ο Νίκος, η Ιφιγένεια, η Αθηνά, ο Βάιος θα έχουν ακυρώσει το εισιτήριο του θανάτου και θα έχουν φτάσει στον προορισμό τους.

Όλη η Ελλάδα κλαίει και κάποιοι έχουν το θράσος να βάζουν επί τάπητος το παιχνίδι της ψηφοθηρίας.

Για όλους τους συνανθρώπους μας που θρηνούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα:

ΣΚΑΣΤΕ ΠΙΑ - ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Λάμπρος Κατσαρός 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom