Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Τρίπολη: Αιματηρή ληστεία σε κοσμηματοπωλείο - Μπήκαν με καλάσνικοφ και σακάτεψαν τον ιδιοκτήτη (φωτο & βίντεο)


Αιματηρή ληστεία σημειώθηκε στις 10.00 περίπου το πρωί σε κοσμηματοπωλείο, στο κέντρο της Τρίπολης στην πλατεία Αγίου Βασιλείου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τρεις άγνωστοι με βαρύ οπλισμό διέπραξαν ληστεία σε κοσμηματοπωλείο.

Οι δράστες διέφυγαν από το σημείο και η αστυνομία κάνει αναζητήσεις και στήνει μπλόκα σε διαφορα σημεία της Πελοποννήσου, ενώ και στην Αργολίδα οι αστυνομικές δυνάμεις είναι σε επιφυλακή για τον εντοπισμό τους.

Τα άτομα εγκατέλειψαν ένα ΙΧ. αυτοκίνητο μάρκας SEAT και επιβιβάστηκαν σε μαύρο τζιπ.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, τρεις άνδρες κρατώντας καλάσνικοφ στα χέρια μπούκαραν σε κεντρικό κσμηματοπωλείο της Τρίπολης στην πλατεία Αγίου Βασιλείου. Ο ιδιοκτήτης προσπάθησε να τους σταματήσει και εκείνοι του επιτέθηκαν. Τελικά διέφυγαν με τη λεία τους να είναι άγνωστη ως αυτή την ώρα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία καταδίωξε τους ληστές αλλά τελικά τους έχασε. Οι δράστες εκατέλειψαν το λευκό όχημα μάρκας Seat στο οποίο επέβαιναν και επιβιβάστηκαν σε τζιπ χρώματος μαύρου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν στηθεί μπλόκα και στην Αργολίδα.
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, περίπου στις 10:00, ενώ η πλατεία ήταν γεμάτη κόσμο, αυτοκίνητο λευκό σταμάτησε απέναντι από το κοσμηματοπωλείο. Δύο ή τρία άτομα κατέβηκαν, ο ένας φορούσε κουκούλα και κρατούσε όπλο.
Στη συνέχεια, όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας, οι ληστές χτύπησαν τον κοσμηματοπώλη στο κεφάλι, ο οποίος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης με ασθενοφόρο. Το θύμα το εντόπισε επιχειρηματίας από παρακείμενο κατάστημα, αιμόφυρτο, ο οποίος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Όλα έγιναν μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών.

Αναστάτωση στην Τρίπολη μετά τη ληστεία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom