Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Νίκος Νικολόπουλος: «Να ανοίξει τώρα ο φάκελος Χριστοδούλου» (βίντεο)

Μέχρι να μάθουμε την πραγματική αλήθεια για τον Χριστόδουλο δεν θα ησυχάσουμε!

Ο Νίκος Νικολόπουλος κατέθεσε αίτημα-ερώτηση στη Βουλή μετά τις αποκαλύψεις-σοκ που έφεραν στο φως δημοσιεύματα της «δημοκρατίας».

Αλυσιδωτές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα δημοσιεύματα της «δημοκρατίας» για τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο. Μετά την αποκάλυψη του τηλεγραφήματος της πρεσβείας των ΗΠΑ που διέρρευσε μέσω WikiLeaks και δείχνει πως οι Αμερικανοί έβλεπαν τον Αρχιεπίσκοπο ως εμπόδιο στα σχέδιά τους για τα Σκόπια στο φύλλο της 14ης Σεπτεμβρίου, αλλά και τη συνέντευξη στο χθεσινό φύλλο της «δημοκρατίας» του επικοινωνιολόγου Σωτήρη Τζούμα, ο οποίος δήλωσε ότι «ο Χριστόδουλος δεν “έφυγε” με φυσικό τρόπο, αλλά κάποιος δάκτυλος επίσπευσε τη φυγή του», τη σκυτάλη πήρε ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.

Σε ερώτησή του προς τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς Υγείας, Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη, ο κ. Νικολόπουλος αναφέρει μεταξύ άλλων: «Τον τελευταίο καιρό, που επισκέφθηκα περισσότερους από 35-40 νομούς, επώνυμοι, θεσμικοί, απλοί άνθρωποι, μητροπολίτες και στενοί συνεργάτες του Χριστοδούλου, ακούω όλοι να μιλούν για την ανάγκη διερεύνησης των αιτιών του θανάτου και φτάνουν ακόμα να υποστηρίζουν πως ο “μακαριστός Χριστόδουλος δολοφονήθηκε”».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής σημειώνει ότι «επειδή ο ελληνικός λαός και το ελληνικό έθνος δικαιούνται να ζουν υπό το φως της αληθείας και όχι υπό το καθεστώς απόλυτου σκότους, ο κ. πρωθυπουργός και οι κ. υπουργοί πρέπει να δώσουν εντολές για πλήρη και σε βάθος διερεύνηση των αιτιών του θανάτου του λαοφιλούς Χριστοδούλου».

Ο Νίκος Νικολόπουλος παραθέτει τα δημοσιεύματα της «δημοκρατίας» και ζητεί, μεταξύ άλλων, να εξεταστεί εάν συντρέχει περίπτωση διάπραξης έκνομης ενέργειας, «διαπραχθείσας εκ δόλου ή αμελείας, οιουδήποτε κρατικού οργάνου ή τρίτου προσώπου».

Τέλος, ο κ. Νικολόπουλος ερωτά τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς:
«1) Θα προβούν οι αρμόδιες Αρχές της Πολιτείας στο άνοιγμα της υπόθεσης και στα δέοντα, έτσι ώστε να γίνουν όσοι απαραίτητοι έλεγχοι απαιτούνται για να αποκλεισθεί η όποια υπόνοια υπάρχει για την αιτία θανάτου του;

2) Θα ασχοληθούν με το άνοιγμα της υπόθεσης, εκτός από τις Ιατροδικαστικές Υπηρεσίες, και άλλες αρμόδιες υπηρεσίες έρευνας από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και από το υπουργείο Εξωτερικών;

3) Τελικά ποιος υπέγραψε το πιστοποιητικό θανάτου του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου;

4) Από τις 31/1/2013 που κατέθεσα τη (ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6562/31-1-2013) σχετική ερώτηση τι έχουν πράξει οι αρμόδιες εισαγγελικές και δικαστικές Αρχές για το θέμα της διερεύνησης της υπόθεσης;»

Μέχρι να μάθουμε την πραγματική αλήθεια για τον Χριστόδουλο δεν θα ησυχάσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom