Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Αγρίνιο: Σε αυτοκτονία αποδίδει η ΕΛ.ΑΣ. το θάνατο 55χρονου, αποκλείει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας (φωτο)


Στο ενδεχόμενο της αυτοκτονίας καταλήγει η τοπική αστυνομία, αναφορικά με τα αίτια θανάτου, του 55χρονου που βρέθηκε αιμόφυρτος, στην πατρική του οικία στην Αβόρανη Αγρινίου, από τη μητέρα του, σήμερα στις 10 το πρωί.

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Αβόρανης Αγρινίου, προκάλεσε η είδηση θανάτου 55χρονου, σήμερα το πρωί. Ο άνδρας βρέθηκε αιμόφυρτος από τη μητέρα του, μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν και άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η Αστυνομία, ισχυρή δύναμη της οποίας βρίσκεται στο σημείο και πραγματοποιεί έρευνες προς πάσα κατεύθυνση, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα.

Ο 55χρονος, πατέρας δύο κοριτσιών, διέμενε μόνιμα στην Αθήνα όπου και δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά, ενώ τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στο χωριό για να περάσει λίγες ημέρες με την πατρική του οικογένεια.

Αρχικά, προέκυψαν πολλά μυστήρια ερωτηματικά, καθώς, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο 55χρονος ήταν πυροβολημένος στην θωρακική χώρα, από κυνηγετικό όπλο, δεν βρέθηκε δίπλα του αλλά σε άλλο σημείο του σπιτιού (μαζί με ένα ακόμη κυνηγετικό όπλο) καθώς φαίνεται πως οικείο του πρόσωπο το απομάκρυνε ασυναίσθητα.

Στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή οι επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, ο Ταξίαρχος, Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας από την Πάτρα, Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος καθώς και ο Ιατροδικαστής Πατρών Ανδρέας Γκότσης, ο οποίος πραγματοποίησε αυτοψία στη σορό του άνδρα.

Ο 55χρονος αυτοπυροβολήθηκε εξ’ επαφής στο θώρακα, γεγονός που οδήγησε τις αρχές στο ενδεχόμενο της αυτοχειρίας. Η σορός του μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα.
avorani nekros
avorani (5)
http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom