Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Ελευσίνα: Πέθανε ο 23χρονος που πυροβολήθηκε στο κεφάλι εξ επαφής στις 31/8 (ηχητικό)


Ο νεαρός άνδρας δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι, τα ξημερώματα της 31ης Αυγούστου 2018 - Η επίθεση σημειώθηκε στην οδό Μαρίνου Αντύπα, στην Ελευσίνα - Τι λέει η δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννα Παναγοπούλου.

Τη «μάχη» για τη ζωή έχασε ο 23χρονος Βασίλης, ο οποίος πυροβολήθηκε στην Ελευσίνα τα ξημερώματα της 31ης Αυγούστου 2018. Ο νεαρός άνδρας νοσηλευόταν στο «Θριάσιο Νοσοκομείο» και τελικά υπέκυψε στα βαριά τραύματά του.
«Περίμεναν το θαύμα, μήπως κρατηθεί στη ζωή. Δυστυχώς κατέληξε και πλέον τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη», είπε στο NewsIt.gr η δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννα Παναγόπουλου. Και συνέχισε: «Σε εξέλιξη οι έρευνες. Έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για συγκεκριμένο πρόσωπο. Περίμεναν το θαύμα, μήπως κρατηθεί στη ζωή. Δυστυχώς κατέληξε και πλέον τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη. Σε εξέλιξη οι έρευνες. Έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για συγκεκριμένο πρόσωπο».

Ακούστε όσα είπε η κα Παναγοπούλου στο NewsIt.gr

Η μοιραία νύχτα στην Ελευσίνα

Στις 00:15, τα ξημερώματα της 31η Αυγούστου 2018μ, στην οδό Μαρίνου Αντύπα, ένα αυτοκίνητο πλησίασε σταθμευμένο όχημα, στο οποίο βρισκόταν ο 23χρονος Βασίλης μαζί με άλλα άτομα και τότε ο δράστης έβγαλε όπλο και τον πυροβόλησε στο κεφάλι.
Στη συνέχεια, το Ι.Χ που μετέφερε τον δράστη ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και εξαφανίστηκε.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom