Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Τραγωδία στο Ηράκλειο: 16χρονος έπεσε στο Ενετικό Λιμάνι και σκοτώθηκε


Τραγική κατάληξη είχε η βόλτα 16χρονου στο Ενετικό Λιμάνι στο Ηράκλειο - Εγκλωβίστηκε στα βράχια το ανήλικο αγόρι και ανασύρθηκε χωρίς τις
αισθήσεις του - Φέρεται να σκόνταψε και να έπεσε με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι - Άμεσα στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και άνδρες της ΕΜΑΚ

Τραγική κατάληξη είχε για ένα 16χρονο αγόρι η απογευματινή βόλτα στο Ενετικό Λιμάνι στο Ηράκλειο. Ο 16χρονος μαζί με έναν φίλο του περπατούσαν στη λεωφόρο «μπαϊ πας», όταν έπεσε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.
Το άτυχο αγόρι σφήνωσε στα βράχια και χρειάστηκε η επέμβαση ανδρών της ΕΜΑΚ για να μπορέσουν να το βγάλουν. Το παιδί ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και λίγα λεπτά μετά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 16χρονος, μαθητής της Β’ Λυκείου, είχε ανέβει στο ψηλό σημείο του κεκλιμένου επιπέδου, παραπάτησε ή σκόνταψε και έπεσε στα βράχια. 
Όλα έγιναν λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής (16.09.2018). Μόλις το παιδί έπεσε στο Ενετικό Λιμάνι, κλήθηκαν στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ομάδα της ΕΜΑΚ. Το σώμα του άτυχου αγοριού είχε σφηνώσει στους κυματοθραύστες του λιμενοβραχίονα.
Για πολλή ώρα, άνδρες της ΕΜΑΚ και του Λιμενικού προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν το αγόρι. Δυστυχώς, όταν τα κατάφεραν, το αγόρι ήταν νεκρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom