Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

Χάρης Πάστρας: Σκοτώθηκε σε τροχαίο πρώην παίκτης της ομάδας νέων του Ολυμπιακού


Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την είδηση του θανάτου του 21χρονου Χάρη Πάστρα ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Φθιώτιδα τα ξημερώματα της Κυριακής (11/08/24). Είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στις ομάδες U17, U19 του Ολυμπιακού.

Ο Χάρης Πάστρας βύθισε στην θλίψη την Φθιώτιδα, αλλά και το ελληνικό αθλητισμό, καθώς ο 21χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που έγινε στον επαρχιακό δρόμο από Δίστομο προς Στείρι στη Βοιωτία, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες το αυτοκίνητο που επέβαινε ο άτυχος νεαρός εξετράπει της πορείας του.

Για τον απεγκλωβισμό του νεκρού χρειάστηκε να επέμβουν οι πυροσβέστες από το Δίστομο, που βρέθηκαν στον τόπο του συμβάντος με τρία οχήματα και έξι πυροσβέστες, όπως αναφέρει και σχετική ανάρτηση του Πυροσβεστικού Σώματος.  Μάλιστα σύμφωνα με το «lamiareport.gr» στο αμάξι βρισκόταν άλλος ένας άνδρας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο Χάρης Πάστρας αγωνιζόταν ως αμυντικός και είχε περάσει από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού (U17 και U19) τις σεζόν 2020/21 και 2021/22. Είχε φορέσει επίσης τις φανέλες των Μαρκό και Ποσειδώνα Μηχανιώνας, ενώ ήταν 1 φορά διεθνής με την Εθνική Ελλάδας U17.

Μάλιστα οι δυο τελευταίες ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε, θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν κάνοντας ποστάρισμα.

Ο Χάρης Πάστρας ήταν γεννημένος στις 7 Μαΐου του 2003, με το ΑΤ Καμένων Βούρλων να διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του θανάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom