Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Μύκονος: Ανατροπή σε υπόθεση βιασμού 23χρονης τουρίστριας - Τα βίντεο δείχνουν συναίνεση, σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές


Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν τρεις Πακιστανοί που κατηγορήθηκαν για βιασμό 23χρονης τουρίστριας στην Μύκονο, καθώς από την ανάλυση των βίντεο, προκύπτει, σύμφωνα με εισαγγελικές πληροφορίες, ότι η σεξουαλική συνεύρεση που κατήγγειλε η 23χρονη, έγινε με την απόλυτη συναίνεσή της.

Συγκεκριμένα, η 23χρονη κατήγγειλε ότι τα ξημερώματα της 30ης Ιουνίου έπεσε θύμα βιασμού, ενώ έκανε διακοπές στην Μύκονο από τρεις δράστες. Οι δράστες αναγνωρίστηκαν και προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας της Μυκόνου. Εκεί ομολόγησαν ότι πράγματι συνευρέθηκαν σεξουαλικά με την 23χρονη τουρίστρια.

Σε βάρος των Πακιστανών σχηματίστηκε δικογραφία και μετήχθησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους.

Όπως προέκυψε από τα βίντεο που τραβούσαν οι Πακιστανοί κατά την σεξουαλική συνεύρεσή τους με την τουρίστρια, προκύπτει ότι όλες οι σεξουαλικές πράξεις που καταγράφονται στα βίντεο έγιναν με την απόλυτη συναίνεση της 23χρονης, χωρίς να υπάρχουν στοιχεία βιασμού, κ.λπ, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Τέλος, σημειώνεται ότι η τουρίστρια κατά τη διάρκεια του καταγγελλόμενου δήθεν βιασμού, δεν τελούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ.

https://www.enikos.gr/

Διαβάστε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 νωρίτερα σήμερα

Μύκονος: Ελεύθεροι οι τρεις Πακιστανοί που βίασαν τουρίστρια

Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ αξιοποιώντας βιντεοληπτικό υλικό και μαρτυρίες ταυτοποίησαν τους δράστες, τους οποίους μετά την ομολογίας τους ο ανακριτής αποφάσισε να αφήσει ελεύθερους.

Οργισμένοι δηλώνουν οι αστυνομικοί της Μυκόνου, οι οποίοι εξιχνίασαν τον βιασμό μίας νεαρής κοπέλας από τη Νότιο Αφρική, συνέλαβαν τους τρεις δράστες, αλλά τους είδαν να φεύγουν ελεύθεροι μετά την απολογία τους στον ανακριτή.

Το περιστατικό έγινε στις 30 Ιουνίου και θύμα είναι μία κοπέλα, 21 ετών, από τη Νότιο Αφρική.

Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ αξιοποιώντας βιντεοληπτικό υλικό και μαρτυρίες ταυτοποίησαν τους δράστες.

Όλοι τους υπήκοοι Πακιστάν, 23, 26 και 28 ετών.

Κατά την εξέτασή τους, μάλιστα, το βράδυ του Σαββάτου ομολόγησαν την πράξη τους και μάλιστα ο ένας από αυτούς είχε απαθανατίσει τον βιασμό με το κινητό τηλέφωνό του, βίντεο το οποίο υπάρχει στη δικογραφία.

Οι τρεις καθ'ομολογίαν βιαστές οδηγήθηκαν στη Σύρο, προκειμένου να απολογηθούν και, όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία ο ανακριτής αποφάσισε ότι δεν συντρέχει λόγος να κρατηθούν προσωρινά και μάλιστα τους άφησε ελεύθερους χωρίς καν να τους επιβάλλει κάποιον περιοριστικό όροι.

Η εξέλιξη αυτή εξόργισε τους αστυνομικούς, ειδικά εκείνους που είχαν δει και τις σκληρές εικόνες του βιασμού της κοπέλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom