Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: 42χρονος σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και αυτοκτόνησε - Είχε υποβάλει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία


Νεκρό μέσα στο σπίτι του βρέθηκε ένα ζευγάρι στην Αμφιλοχία τα ξημερώματα του Σαββάτου (13.7.24) με τις πρώτες πληροφορίες να θέλουν τον άνδρα να σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του με κυνηγετικό όπλο και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, o 42χρονος πήγε στο σπίτι της 37χρονης εν διαστάσει συζύγου του στο οποίο βρισκόταν και η 13χρονη κόρη τους, τα ξημερώματα του Σαββάτου. Το ζευγάρι έχει και ένα ακόμα παιδί.

Η γυναίκα δεν ήταν στο σπίτι. Τον 42χρονο που κρατούσε καραμπίνα στα χέρια του είδε ο κουμπάρος του που διαμένει στον πάνω όροφο και προσπάθησε να τον σταματήσει.

Εκείνη την ώρα, η 37χρονη επέστρεψε στο σπίτι της με αυτοκίνητο. Ο 42χρονος, περιμένοντας την άφιξή της, πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου στο καπό του αυτοκινήτου, πυροβόλησε τη γυναίκα από το παρμπρίζ. Στη συνέχεια την ξαναπυροβόλησε από το πλάι, τραυματίζοντάς την θανάσιμα. Πήγε πίσω από το αμάξι και αυτοκτόνησε.

Του είχε υποβάλει μήνυση

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 37χρονη την Πέμπτη είχε υποβάλει μήνυση στον 42χρονο για ενδοοικογενειακή βία και απειλή, ωστόσο δεν είχε καταστεί δυνατή η σύλληψή του. Η γυναίκα είχε δηλώσει ότι δεν επιθυμούσε panic button και διαμονή σε καταφύγιο. 

Η τελευταία ανάρτηση

«Ξεχωριστοί οι άνθρωποι που μιλούν με τα μάτια… που νιώθουν με την ψυχή… κι αγαπούν με πράξεις!», έγραψε η 37χρονη σε μήνυμά της στα social media, λίγες ώρες πριν τη δολοφονία και την αυτοκτονία του δράστη.

https://www.newsit.gr/

Οι μηνύσεις για ενδοοικογενειακή βία

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το θύμα είχε κάνει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία στον εν διαστάσει σύζυγό της τον περασμένο Μάιο, οπότε και συνελήφθη, ωστόσο κρίθηκε αθώος από το αυτόφωρο χωρίς να του επιβληθούν περιοριστικοί όροι, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Η ΕΛ.ΑΣ. της είχε προτείνει να πάει σε δομή και να εγκαταστήσει στο κινητό της το panic button, με την ίδια να αρνείται. 

Παράλληλα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως το θύμα, είχε προχωρήσει ξανά σε μήνυση σε βάρος του δράστη για ενδοοικογενειακή βία και απειλή, για πράξεις που έλαβαν χώρα στις 10 Ιουλίου, μόλις πριν από 3 ημέρες. Ωστόσο, δεν κατέστη δυνατή η σύλληψη του δράστη στα όρια του αυτοφώρου. Η άτυχη γυναίκα, δεν επιθυμούσε να μεταφερθεί σε δομή, ούτε να εγκαταστήσει το panic button.

Σημειώνεται πως ο δράστης διέμενε στο σπίτι του πατέρα του.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom