Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Λαμία: Ο ασφαλιστής του ιδιοκτήτη της εταιρείας αποστολέας του mail για αύξηση αποζημίωσης σε περίπτωση πυρκαγιάς (βίντεο)


Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του εργοστασίου στη Λαμία στο οποίο παρήχθησαν τα σχολικά γεύματα από τα οποία δηλητηριάστηκαν δεκάδες μαθητές της περιοχής, καθώς, σύμφωνα με το πόρισμα της Πυροσβεστικής, η φωτιά, που αμέσως μετά τα γεγονότα κατέκαψε τη μονάδα, προήλθε από εμπρησμό.

Υπενθυμίζεται πως o αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος», Βασίλης Λαμπρόπουλος, είχε αποκαλύψει πως δύο μέρες πριν τον εμπρησμό είχε ζητηθεί από την εταιρεία προς την ασφαλιστική εταιρεία να αυξηθεί το ποσό της αποζημίωσης σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Ωστόσο η εταιρία λίγες ημέρες αργότερα διέψευσε τα δημοσιεύματα.

Όπως είπε ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος», Βασίλης Λαμπρόπουλος, στον φάκελο τη υπόθεσης υπάρχουν καταθέσεις των υπάλληλων της ασφαλιστικής εταιρείας που αναφέρουν πως ασφαλιστικός πράκτορας στη Λαμία, ο οποίος εκπροσωπεί τη συγκεκριμένη εταιρεία, είχε υποβάλλει αίτημα να υπάρξει αλλαγή στην αποζημίωση για ασφάλεια πυρός κατά 2,5 εκατ. λίγες ώρες πριν την πυρκαγιά.

Το mail παρουσιάστηκε στην ασφαλιστική εταιρεία και δόθηκε κατάθεση από τους πράκτορες και τους υπαλλήλους, οι οποίοι είπαν πως δέχτηκαν το συγκεκριμένο αίτημα.

Τις τελευταίες ώρες γίνεται έρευνα στο εργοστάσιο και λαμβάνονται καταθέσεις από τα διοικητικά μέλη της εταιρείας.

https://www.megatv.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom