Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Απόστολος Λύτρας - Σοφία Πολυζωγοπούλου: Από το «εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος» στον ξυλοδαρμό (βίντεο)


Η είδηση πως γνωστός ποινικολόγος ξυλοκόπησε τη σύζυγό του “έπεσε” σαν… “βόμβα” το μεσημέρι της Κυριακής (16.06.2024). Δεν πέρασε αρκετή ώρα έως ότου να γίνει γνωστό ότι ο γνωστός δικηγόρος που ξυλοκόπησε τη σύζυγό του ήταν ο Απόστολος Λύτρας και θύμα της υπόθεσης ενδοοικογενειακής βίας η Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Ο Απόστολος Λύτρας έγινε ζευγάρι με την Σοφία Πολυζωγοπούλου και απέκτησαν μια κόρη που σήμερα είναι 9 ετών. Είναι ο δεύτερος γάμος του γνωστού ποινικολόγου, που συνολικά έχει τρεις κόρες. 

Στο πέρασμα των χρόνων, οι δυο τους είχαν δώσει μια σειρά από συνεντεύξεις, για την αγάπη που τους έδενε όπως έλεγαν, το πότε και πώς γνωρίστηκαν αλλά και το πώς έβλεπαν το μέλλον. «Πράγματι υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος» έλεγε ο Απόστολος Λύτρας το 2022, με την Σοφία Πολυζωγοπούλου να κάθεται στο πλευρό του χαμογελαστή.

«Γνωριστήκαμε στη δουλειά και προσπαθούμε να μην φέρνουμε στο σπίτι τα προβλήματα της δουλειάς» συμπλήρωνε ο ποινικολόγος. Η σύζυγός του ανέφερε στην ίδια συνέντευξη, πως «τα μυστικά ενός πετυχημένου γάμου είναι ο σεβασμός, η αγάπη και η κατανόηση»

Σε ερώτηση, μετά από ένα τσακωμό ποιος κάνει το πρώτο βήμα, η κυρία Πολυζωγοπούλου, είχε πει πως μπορεί να πάρει χρόνο αλλά το πρόβλημα λύνεται, με τον Απόστολο Λύτρα να συμπληρώνει «πως αν παρόλα αυτά χρειαστεί να γίνει ένα πρώτο βήμα, αυτό θα γίνει από την πλευρά της».


Σε ακόμα μία κοινή συνέντευξη στο Mega, η Σοφία Πολυζωγοπούλου έλεγε χαρακτηριστικά πως ο Απόστολος Λύτρας «είναι ένας άνθρωπος ευφυής και ευαίσθητος, εξαιρετικός σύζυγος και κάλος μπαμπάς». Με τον ποινικολόγο να συμπληρώνει πως είναι εγωιστής και εκνευρίζεται εύκολα.

«Τη σύζυγό μου τη Σοφία τη θαυμάζω, είναι πάνω στην οικογένεια και το παιδί της και στηρίζει έμενα. Όταν διαφωνούμε σε κάτι, μη λέμε ψέματα, βγαίνει ο δικηγόρος από μέσα μας» είχε πει το 2022.

Το κλίμα τους τελευταίους μήνες φαίνεται πως είχε αλλάξει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφερε το πρωί της Δευτέρας 17/6 μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση τους τελευταίους έξι μήνες.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος ανέφερε πως η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν τον περασμένο Δεκέμβριο. Εκ τότε, ήταν σε διάσταση και έμεναν σε ξεχωριστά σπίτια, ωστόσο το τελευταίο διάστημα έκαναν κάποιες προσπάθειες για να είναι και πάλι μαζί.

Ο Απόστολος Λύτρας τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί με υποθέσεις που συγκλόνισαν την Ελλάδα και απασχόλησαν τα ΜΜΕ. Η υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, η επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, οι απάτες του «ψευτογιατρού», οι κατηγορίες για revenge porn στον Στάθη Παναγιωτόπουλο και η δολοφονία της Τζωρτζίνας από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, είναι μερικές μόνο από τις υποθέσεις που έχει εμπλακεί δικηγορικά ο Απόστολος Λύτρας.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom